Telekom rozširuje aktuálnu ponuku mobilných telefónov o dve novinky kórejského výrobcu LG – do ponuky dnes, v piatok 18. marca 2016, zaraďuje modely LG K4 a LG K10.

Novinka LG K4 disponuje 4,5-palcovým displejom s rozlíšením 480 x 854 bodov, 1 GB RAM a 8 GB vnútornej pamäte. Vo výbave nechýba zadný 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, predná 2-megapixelová kamera, ktorú môžete ovládať aj gestami.  Štandardom je už podpora dátových sietí LTE, HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1.

LG-K-3

LG K4 je dostupný smartfón, ktorý bude k dispozícii už za 1 € mesačne od Happy M. Všetky ceny nájdete na tomto odkaze: https://www.telekom.sk/mob/objednavka/-/scenario/e-shop/hw-happy/vyber-hw/lg_k4

Druhou novinkou z dielne LG je model LG K10 s 5,3-palcovým displejom s rozlíšením 1280 × 720 pixlov. Okrem plnej konektivity v LTE sieti ponúka kvalitný fotoaparát s 13 Mpix rozlíšením. Nechýba mu ani Wi-Fi, Bluetooth, solídna 2 300 mAh batéria, GPS, FM rádio a na plné využitie aplikácií aj výkonný štvorjadrový procesor.

LG K10 bude k dispozícii už za 1 Eur mesačne od Happy L. Ďalšie ceny nájdete tu: https://www.telekom.sk/mob/objednavka/-/scenario/e-shop/hw-happy/vyber-hw/lg_k10

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.