Existuje staré príslovie, ktoré hovorí: „Najlepšia kamera je tá, ktorú si môžete zobrať so sebou“. No, nie je to až tak staré, ale je to pravda.

Pokiaľ je váš smartfón jediným fotoaparátom, ktorý máte práve so sebou, tak vo väčšine prípadov sa výkon fotoaparátu stáva dôležitým.

Zariadenie Ulefone Power 3, okrem obrovskej 6080 mAh batérie, tiež sľubuje pomerne solídny výkon štyroch fotoaparátov. Aby ste sa mohli na vlastné oči presvedčiť o výkone fotoaparátov, Ulefone na svojom YouTube kanáli uverejnil video, v ktorom sa hlavne zameral na fotoaparát, pozrite sa.

Ulefone Power 3 využíva pre hlavný fotoaparát snímače od Samsungu s rozlíšením 21Mpx a 5Mpx. Hlavná kamera s rozlíšením 21Mpx zachytí jasné zábery, zatiaľ čo sekundárny 5Mpx snímač vytvára profesionálny bokeh efekt.

Ako je to vidieť vo videu, fotoaparát Ulefone Power 3 vytvára v normálnom režime kvalitné snímky so živými farbami a ostrými detailami. V režime rozmazania sú fotky s umeleckým nádychom a výrazným bokeh efektom,  čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi fotografovanie. Navyše stojí za zmienku, že pri vypnutom zariadení dvakrát kliknete na vrchné tlačidlo hlasitosti pre rýchle spustenie fotoaparátu.

Ulefone Power 3 je vybavený 6” displejom s pomerom strán 18: 9 a rozlíšením FHD+, rýchlym nabíjaním 5V / 3A, výkonným osemjadrovým procesorom MediaTek Helio P23 spolu so 6GB RAM pamäťou a vnútorným úložným priestorom 64 GB, obsahuje aj pokročilý systém rozpoznávania tváre Face ID, čítačku odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená na zadnej strane a najnovší operačný systémy Android 8.1.

V neposlednom rade je zaujímavá aj cena tohto zariadenia. Spadá totiž do kategórie zariadení do 200€, čo už je cena v skutku lákavá.

zdroj: gizmochina

Prečítajte si aj:

Máte aj vy mobil od čínskeho giganta BBK Electronics?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.