Fanúšikovia Pixelov zrejme ostanú sklamaní iba z jednej zadnej kamery.

O nových Pixeloch, ktorých sa dočkáme pravdepodobne na jeseň zatiaľ veľa nevieme. Na základe doterajších únikov informácii však leaker Steve Hemmerstoffer zostavil ich 3D vizualizáciu. Finálny vzhľad by mohol byť rovnaký alebo podobný ako táto vizualizácia, no môže sa stať, že Pixel 3 a Pixel 3 XL budú vyzerať aj úplne inak.

Obidva modely vychádzajú zo vzhľadu minuloročnej série Pixel 2. Nechýba tak displej s pomerom strán 18:9 u menšieho Pixelu 3 a 19:9 u väčšieho Pixelu 3 XL. Rozdiel je aj v tom, že väčší Pixel 3 XL ponúkne výrez v hornej časti displeja po vzore iPhonu X či Huawei P20. Veľkou výhodou u obidvoch zariadení bude prítomnosť predných stereofónnych reproduktorov a dvojica predných kamier. Naopak veľkým mínusom môže byť iba jedna kamera na zadnej strane, v čase, kedy konkurencia osádza do svojich vlajkových lodí minimálne dve až tri. Mnohých fanúšikov zrejme ale poteší pravdepodobná prítomnosť bezdrôtového nabíjania.

Vnútorné parametre zatiaľ nie sú vôbec známe. Predpokladať sa dá ale prítomnosť procesoru Qualcomm Snapdragon 845 a minimálne štyroch alebo šiestich gigabajtov pamäte RAM. Interná pamäť by mala byť 128 GB, no v ponuke sa zrejme objaví aj verzia s pamäťou 256 GB.

Predstavenia obidvoch noviniek sa zrejme dočkáme začiatkom októbra na každoročnej konferencii, kde Google predstavuje nový hardvér.

Google Pixel 3 

Google Pixel 3 XL

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Google Pixel 3 / 3 XL: Príde nová generácia iba s jedným hlavným fotoaparátom? (doplnené)

Značky: