Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Všetci zákazníci freeSAT-u si tento víkend budú môcť bezplatne vyskúšať kanál HBO3.

Okrem toho na nich čaká súťaž s HBO o ceny na facebookovej stránke.

Kanál HBO3 bude od 18. do 21. februára zadarmo pre všetkých zákazníkov freeSAT-u. Bezplatné vysielanie sa sústredí najmä na seriály pre ženy, odštartuje niekoľko seriálových maratónov.

Seriál z dielne HBO rozpovie príbeh troch slobodných matiek. Na prvý pohľad to vyzerá, že tieto ženy žijú perfektné životy, no v skutočnosti skrývajú mnoho tajomstiev. Seriál Sedmilhářky (Big Little Lies) sa začína 20. februára.

Poštyroch (český názov Počtyřech, v origináli Togetherness) sleduje príbeh dvoch párov priemerných tridsiatnikov, ktorí sa snažia napĺňať svoje sny. Počas bezplatného vysielania sa predstaví aj Sarah Jessica Parkerová v seriáli Rozvod (Divorce).  Po piatej sérii seriálu Girls, ovenčeného cenami Emmy a Golden Globe, sa dej rozvinie v epizódach šiestej série. Súčasťou príjemného „maratónskeho“ víkendu budú aj minisérie, napríklad Mildred Pierce či inteligentná umelecká miniséria Olive Kitteridgeová s Frances McDormandovou a Richardom Jenkinsom v hlavných úlohách..

Okrem skvelej možnosti vychutnať si zdarma prémiové vysielanie pozýva freeSAT zákazníkov na svoju facebookovú stránku, kde môžu s HBO hrať a vyhrať! Televízia do súťaže venovala darčeky s tematikou svojho úplne nového populárneho seriálu Sedmilhářky.

HBO3 si diváci môžu naladiť od 18. do 21. februára na pozícii 62.

Značky: