Prezrádza to nový nákres.

Iba pred pár hodinami sme spoznali dve zaujímavé  skladateľné novinky spoločnosti Oppo, avšak zdá sa, že tento segment má v pláne posilniť aj spoločnosť vivo. Leaker Digital Chat Station odhalil nový nákres, na ktorom je údajne vyobrazený pripravovaný skladateľný telefón vivo X Flip. Pokým spoločnosť už má vo svojom portfóliu skladacie telefóny série vivo X Fold, tak model X Flip bude prvým skladacím véčkom v ponuke tohto čínskeho výrobcu.

Vo výbave telefónu by sa mal nachádzať čipset Snapdragon 8 Gen 1+. Zároveň sa dozvedáme, že tento model by mal byť na čínsky trh uvedený niekedy začiatkom roka 2023. O globálnej dostupnosti v tomto momente nemáme žiadne informácie.

vivo X FlipZdroj: GSMArena
vivo X Flip

Vivo X Flip dizajnom pripomína Huawei P50 Pocket, avšak v jeho prípade nákres prezrádza, že vonkajší displej bude podstatne väčší. Dúfame, že vivo ani pri tomto véčku nezabudne na spoluprácu so Zeiss, hoci na neoficiálnom renderi sa logo spoločnosti už nachádza. Render nám poskytuje pohľad aj na štyri fotoaparáty v kruhovom usporiadaní a trojitý LED blesk. Rovnako nevieme, či tento počet zostane zachovaný. V každom prípade tieto parametre vyzerajú veľmi lákavo.

vivo X FlipZdroj: GSMArena
vivo X Flip

Za dobrú správu môžeme považovať aj to, že segment skladateľných zariadení sa z mesiaca na mesiac čoraz viac rozrastá. Je vidieť, že o skladateľné telefóny je čoraz väčší záujem, keďže do ich výroby sa zapája čoraz väčší počet výrobcov smartfónov. 

Titulný obrázok: Vivo X Fold+

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.