Fén na vlasy, kulma či žehlička na vlasy od značky Tesla môžu potešiť aj vašu polovičku.

Elektronika môže potešiť pod vianočným stromčekom aj dámy, ktoré sa rady upravujú. Vlasy sú predsa korunou krásy každej z nás a so správnym produktom môžeme byť pripravené na každú príležitosť. V povinnej výbave každej dámy by nemal bezpochyby chýbať fén, no skvelým pomocníkom vie byť aj žehlička na vlasy pre ich vyrovnanie alebo kulma pre vytvorenie vĺn či dokonca kučier.

Takéto produkty ponúka aj značka Tesla, pričom som mala možnosť otestovať ich aj u nás v redakcii. Po nejakej dobe strávenej s produktami môžem povedať, že ide o ideálny tip na vianočný darček pre vašu partnerku, matku, sestru či akúkoľvek ženu vo vašom okolí a určite by som sa niektorému z týchto produktov potešila aj ja.

Tesla Smart produkty na vlasyZdroj: TOUCHIT
Tesla Smart produkty na vlasy

Tesla BLDC Ion Hairdryer je tichý a kompaktný fén

Jedným z produktov, ktorý by som bezpochyby odporučila ako vianočný darček, je Tesla BLDC Ion Hairdryer, ktorý určite ocenia dámy, no aj páni s dlhšími vlasmi. Ide o ionický fén so skladateľnou konštrukciou, vďaka ktorej sa skvele zmestí napríklad do vašej batožiny, ak sa chystáte na cesty. Skladateľnú konštrukciu však oceníte napríklad aj pri ukladaní fénu vo vašej kúpeľni. Tesla BLDC Ion Hairdryer disponuje príkonom až 1500 W a dá sa nastaviť na 3 teploty a zároveň 3 rýchlosti. Čo by som určite ocenila, je jeho tichý chod aj pri najvyššej rýchlosti v porovnaní s inými fénmi, ktoré som kedy skúšala.

Tesla BLDC Ionic HairdryerZdroj: TOUCHIT
Tesla BLDC Ionic Hairdryer

Fén Tesla BLDC Ion Hairdryer generuje viac ako 5 miliónov ionizačných impulzov na 1 cm³. Vďaka tomu pomáha znižovať aj lámavosť vlasov a tiež statický náboj vlasov. Po vyfénovaní mojich vlasov môžem skonštatovať, že boli oveľa jemnejšie a taktiež poddajnejšie.

Tesla BLDC Ionic HairdryerZdroj: TOUCHIT
Tesla BLDC Ionic Hairdryer

V balení fénu od značky Tesla nájdete aj 3 hlavice, ktoré k fénu jednoducho pripojíte pomocou magnetu. Vďaka nim si svoje vlasy vyfénujete a upravíte do štýlu, aký sami preferujete. Fén navyše disponuje aj režimom pre čistenie, vďaka čomu ho budete mať neustále čistý.

Cena fénu: 175,90 eur

Tesla Ionic Hair Straightener vaše vlasy krásne vyrovná

Len málokedy narazím na žehličku vlasov, ktorá by mi sedela tak, ako Tesla Ionic Hair Straightener. V prípade tejto žehličky som sa však stretla s vyžiadaným výsledkom skutočne rovných vlasov aj počas niekoľkých dní. Výsledok však neovplyvnili ani horšie podmienky počasia, teda ani dážď či vyššia vlhkosť ovzdušia.

Doštičky žehličky majú keramický turmalínový povrch a vďaka tejto konštrukcii tak žehlička po vlasoch ľahko schádza. Okrem toho však na vyžehlenie stačí oveľa menej ťahov v porovnaní s konkurečnými žehličkami na vlasy. Povrchová úprava doštičiek je vybavená antistatickým materiálom, vďaka čomu vlasy po vyžehlení neelektrizujú.

Tesla Ionic Hair StraightenerZdroj: TOUCHIT
Tesla Ionic Hair Straightener

Teplotná škála, pri ktorej sa dajú vlasy žehličkou značky Tesla Smart žehliť, je od 140 do 230 °C. Nahrievanie žehličky však netrvá príliš dlho, práve naopak. Už v priebehu niekoľkých sekúnd tak môžete mať svoju žehličku pripravenú na úpravu vlasov a bežné žehlenie vám teda nezaberie veľa času. Ak by som mala porovnať svoju skúsenosť so žehličkou na vlasy Tesla Ionic Hair Straightener v porovnaní s inou žehličkou, ktorú bežne využívam, svoje vlasy som mala vyžehlené približne o 15 minút skôr. Okrem kratšieho trvania žehlenia bol však aj výsledok oveľa lepší.

Tesla Ionic Hair StraightenerZdroj: TOUCHIT
Tesla Ionic Hair Straightener

Tesla Ionic Hair Straightener disponuje digitálnym displejom, jednoduchým ovládaním a tiež automatickým vypnutím pre prípad, že by ste žehličku zabudli vypnúť. Výhod má však táto žehlička na vlasy oveľa viac a môžem skonštatovať, že ide o ideálny darček pod vianočný stromček.

Cena žehličky: 45,90 eur

Tesla Hair Curling Comb

Skvelým darčekom na Vianoce môže byť aj kulma na vlasy. Veď to poznáte, ženy s kučeravými vlasmi ich chcú mať rovné a tie s rovnými zasa kučeravé. Ako doplnok k žehličke na vlasy teda existuje skvelá kulma Tesla Hair Curling Comb, ktorá ponúka možnosť vytvorenia až piatich rôznych typov vĺn. Teplotu si viete pritom nastaviť medzi 110 °C až 210 °C a nahrievanie kulmy taktiež netrvá príliš dlho. Príprava jednej vlny pritom trvá len približne 5 – 8 sekúnd, úprava vlasov teda závisí od požadovaného výsledku.

Päť rôznych typov vĺn môžete docieliť vďaka piatim nadstavcom, ktoré nájdete v balení. Spolu s nadstavcami však balenie obsahuje aj odnímateľný kábel a rukavice, aby ste si pri vytváraní ideálneho účesu nepopálili ruky. Medzi skvelé funkcie kulmy Tesla Hair Curling Comb patrí rovnako automatické vypnutie po 60 minútach, ak by ste náhodou zabudli na jej vypnutie.

Tesla Hair Curling CombZdroj: TOUCHIT
Tesla Hair Curling Comb

Cena kulmy: 56,90 eur

Výber vianočného darčeka vôbec nemusí byť komplikované ak sa necháte inšpirovať. Verím, že tento výber produktov zo série Tesla Smart vás inšpiruje natoľko, že hľadanie vianočného darčeka pre vás už nebude takým problémom. Všetky produkty z tejto série sú skvelou voľbou pre každého, kto si rád upravuje svoje vlasy a dbá na kvalitné produkty pre ich úpravu.

Zapožičal: Datacomp.sk

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.