Voicenotes prepíše vaše hlasové poznámky.

Keďže nejde len o obyčajný prepis, ale o napojenie na AI, bude sa s poznámkami ďalej pracovať. Voicenotes je výborné riešenie, ktoré funguje aj zadarmo. Tu je limit v podobe 1 minúty na dĺžku nahrávky. Ich počet je neobmedzený. Rozdiel oproti diktafónu a zaznamenávaniu si poznámok je v tom, že sa dajú použiť z textového zápisu. Počúvať, čo ste si kedy nahovorili, by nebolo efektívne a už vôbec nie vyhľadávať v audiu.

Bezplatná registrácia má základný AI model, no aj ten funguje veľmi dobre. Je to podobné ako bezplatný ChatGPT, s ktorým sa dá dobre pracovať. Zložitejšie konštrukcie a najmä neobmedzenú dĺžku nahrávky musíte ponechať na platenú verziu. Nevýhodou môže byť, že sa nahrávky nedajú importovať. Všetky záznamy treba nahovoriť cez tento nástroj, aby sa ďalej spracovali.

Koľko stojí?

Za 50 USD vo forme jednorazového poplatku získate celoživotný prístup. Kto by si chcel službu vyskúšať, je tu možnosť zvoliť mesačnú tarifikáciu za 10 USD. Toto platí pri objednávaní cez webové rozhranie. Ceny uvádzame v USD, nakoľko aj banka ich takto zaeviduje a aj po prihlásení do bankingu bude zobrazená cena len v USD.

Na nahrávanie a analyzovanie textu máte množstvo iných nástrojov a majú podobné funkcie. Tu ide o to, že je všetko na jednom mieste a z Voicenotes sa môže stať váš nový poznámkový nástroj. Aplikácia je dostupná pre AndroidiOS.

Android podporuje iba mesačné predplatné cez Google Play a stojí 10,99 eura za mesiac. Dá sa zrušiť minimálne 24 hodín vopred, aby ste neplatili za ďalší mesiac. Pri kúpe cez App Store je cena 10 eur za mesiac a 60 eur doživotná licencia.

Zdroj: Voicenotes

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.