Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o voľnom vysielaní programu Golf Channel.


Od štvrtka, 9. 8. do nedele, 12. 8. 2018 si môžu zákazníci Skylinku vychutnať voľné vysielanie športového programu Golf Channel, ktorý prináša priame prenosy a záznamy golfových turnajov, ale aj inštruktáže a zaujímavosti z oblasti golfu.

Sledujte boj o jednu z najprestížnejších golfových trofejí. PGA Championship je posledný Major sezóny a prvýkrát sa dostáva na obrazovky Golf Channel. Jubilejný 100. ročník sa koná v Bellerive Country Club v Missouri. Štartové pole bude našlapané tými najväčšími menami a bude veľmi zaujímavé, ako si v úlohe obhajcu titulu poradí Justin Thomas. Turnajová dotácia slávneho turnaja dosiahla  10,5 milióna $ a výsledky značne napovedia, kto sa prebojuje do výberu USA a Európy pre jesenný Ryder Cup.

Sledovanosť tohto turnaja rok, čo rok láme rekordy. Nalaďte si program Golf Channel a užite si aj vy exkluzívny športovú zábavu.

Technické parametre pre naladenie Golf Channel:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
Symbolová rýchlosť: 29 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: On
Pozícia vo FastScan 108

Program je vysielaný v kompresnom formáte MPEG-4, pre jeho príjem je teda potrebný HD satelitní prijímač (najlepšie s certifikátom Skylink READY).

Značky: