Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o voľnom vysielaní programu HBO3 na tri dni.

Od soboty, 21. 4. 6:00 do utorka, 24. 4. 2018 6:00 sa môžu zákazníci Skylinku tešiť na voľné vysielanie filmového programu HBO3, ktorý ponúka to najlepšie zo súčasnej seriálovej a filmovej tvorby.

Vďaka voľnému vysielaniu si diváci budú môcť vychutnať exkluzívny obsah programu HBO3. Z filmovej tvorby spomenieme thriller The Circle s Emmou Watson a Tomom Hanksom alebo film Zlato, kde exceluje Matthew McConaughey. Seriálových fanúšikov poteší premiéra druhej série úspešného sci-fi seriálu Westworld.

Ambiciózny a veľmi nápaditý dramatický seriál Westworld povyšuje predstavu o dobrodružstve a hľadaní vzrušujúcich zážitkov na úplne novú, nebezpečnú úroveň. Vo futuristickom zábavnom parku známom ako Westworld sa skupina robotických „hostiteľov“ odchýli od precízne naplánovaných scenárov vypracovaných ich programátormi a začne vykazovať znepokojivé vzorce abnormálneho chovania. Premiérový diel môžu diváci vidieť v pondelok 23. 4. od 21:00.

Technické parametre pre naladenie HBO3:

Satelit:                                    Astra 23,5°E

Kmitočet:                               12 090 MHz

Polarizácia:                            Vertikálna

FEC:                                        2/3

Symbolová rýchlosť:           29 900 kS/s

Norma:                                   DVB-S2/8PSK

Pilot:                                       OFF

Pozícia vo FastScan              77
Programy sú vysielané v kompresnom formáte MPEG-4, pre ich príjem je teda potrebný HD satelitný prijímač (najlepšie s certifikátom Skylink READY).

Značky: