Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o voľnom vysielaní programov JOJ Cinema HD, Epic Drama HD, Love Nature HD, AXN a Cartoon Network.

Od utorka 1. 10. 2019 sa môžu všetci zákazníci Skylinku tešiť na voľné vysielanie hneď piatich zaujímavých programov.

Filmových fanúšikov poteší ďalší mesiac zábavy s programom JOJ Cinema HD, kde ich čakajú premiéry filmov Nebezpečná láskavosť, dráma Mozog v plameňoch alebo thriller Spomeň si. Ďalší voľne vysielaný filmový program je Epic Drama HD, ktorý ponúka to najlepšie z dramatického žánra, kde nechýba zločin a záhady, adaptácie klasických literárnych diel, politika a boj o moc alebo vojnové drámy. Diváci by si nemali nechať ujsť premiéru 2. série úspešného seriálu Neviestky, kde môžu obdivovať herecké výkony herečky Liv Tyler, ktorá sa k druhej sérii pripojila. Dokumentárny program, ktorý si môžu diváci vychutnať aj ďalší mesiac je Love Nature HD, ktorý ponúka to najlepšie z prírodovedeckých filmov a seriálov v HD kvalite, ktorý zahŕňa viac ako 40 natáčacích lokalít po celom svete, vrátane vzdialenej Zambie, Kambodže, Austrálie alebo blízkej Škandinávie. S filmovým programom AXN sa zákazníci zamerajú predovšetkým na seriály a filmy žánra science fiction, akcie, dobrodružstva a reality show. Medzi nimi napríklad seriál S.W.A.T, Tím Škorpión alebo akčný film Spider-man 2. Ani v októbri sme nezabudli na deti, pre ktoré je pripravené voľné vysielanie Cartoon Network. Tie sa zabavia s novým dobrodružným seriálom Victor a Valentino, o dvoch nevlastných bratoch, ktorí trávia leto u babičky v „MoteMacabre“, malom mestečku plnom záhad a určite ich rozosmejú aj nové epizódy seriálu Medzi nami medveďmi.

Programy JOJ Cinema HD, AXN, Love Nature HD a Cartoon Network môžete sledovať aj so službou Skylink Live TV  na mobile, tablete, PC alebo inteligentom TV.

V priebehu októbra sa môžete vďaka programu Love Nature HD tešiť aj na súťaž o návštevu Safari Parku v Dvoře Králové.

Technické parametre pre naladenie programov:
Program:Love Nature HDJOJ Cinema HDEpic Drama HDAXNCartoon Network
Pozícia vo FastScan131708988168
Satelit:Astra 23,5°EAstra 23,5°EAstra 23,5°EAstra 23,5°EAstra 23,5°E
Kmitočet:12 090 MHz12 070 MHz11 876 MHz12 090 MHz11 934 MHz
Polarizácia:VertikálnaHorizontálnaHorizontálnaVertikálnaVertikálna
FEC: 2/3 3/4 3/4 2/3 3/4
Symbolová rýchlosť:29 900 kS/s27 500 kS/s29 900 kS/s29 900 kS/s27 500 kS/s
Norma:DVB-S2/ 8PSKDVB-SDVB-S2/ 8PSKDVB-S2/ 8PSKDVB-S2/ 8PSK
Pilot:OFFONOFFON

 

Na príjem programov je potrebný HD satelitný prijímač (najlepšie s certifikátom Skylink READY).

Značky: