VÚB už pár hodín hlási výpadok služieb. Momentálne sa klienti nedostanú k internet bankingu, nefunguje ani mobil banking.

Aktualizácia 4.7.

VÚB sa podarilo vyriešiť problém s internetovým pripojením, funguje mobil banking aj internet banking.

„Žiaľ, išlo o rozsiahlejšie technické problémy, ktoré si vyžadovali komplexnejšie riešenie. Klientov by sme radi upokojili, že išlo čisto o technický problém a ich dáta sú plne v bezpečí,“ uviedla VÚB v oficiálnom vyhlásení.

Pôvodná správa

Problém je výpadok internetu, ktorý zaznamenala banka 3. 7. a zasiahol naozaj internetové a mobilné bankovníctvo a aj takmer všetky služby na pobočkách.

K dispozícii je však v prípade potreby výber prostredníctvom bankomatov. Tie majú fungovať bez obmedzenia. Banka informovala o výpadku na svojom Facebookovom profile.

„Za výpadok sa veľmi ospravedlňujeme a prosíme o trpezlivosť. Pracujeme na tom, aby sme problém čo najskôr odstránili,“ uviedla Katarína Kohútiková z VÚƁ s tým, že klientov a aj nás o obnove prevádzky služieb budú informovať. 

Zdroje: vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.