Aplikácia VÚB uviedla ďalšie nové funkcie. Medzi ne patrí možnosť zaslať výpis na emailovú adresu pre vybraný produkt a za zvolené obdobie. Novinkou je aj možnosť filtrovať svoje pohyby na účte podľa platobného partnera. Vylepšenia sa dotkli aj menovej kalkulačky či plánovania stretnutí s osobným bankárom.  

Pošlite si výpis na e-mail

Po novom je možné zaslať si z mobil bankingu výpis k produktom na emailovú adresu za vybrané obdobie. Výpisy sú dostupné za posledných 18 mesiacov od aktuálneho dátumu. Klienti majú možnosť zvoliť si adresu, na ktorú chcú výpis zaslať, ako aj spôsob, akým ho chcú zaslať – buď šifrovane vo formáte ZIP alebo nešifrovaný vo formáte PDF.

Filtrujte podľa platobného partnera

V aplikácií môžete v transakciách filtrovať už aj podľa platobného partnera. Vybrať platobného partnera prebieha zo zoznamu rovnako, ako pri zadávaní platby. Klienti si môžu zvoliť, či chcú vidieť kreditné, debetné alebo všetky transakcie.


Prehľad o platbách a príkazoch a menová kalkulačka

Funkcia Plánované platby vám zobrazí čakajúce platby a trvalé príkazy. Suma sa vždy aktualizuje a zobrazuje plánované platby od daného dňa do konca kalendárneho mesiaca. Platby, ktoré v danom mesiaci už z účtu odišli, sa doň nezapočítavajú. Pre ešte lepší prehľad sú plánované platby novou položkou aj v grafe na domovskej stránke. Suma plánovaných platieb je navyše pre každý účet samostatne dostupná v čakajúcich platbách. Dopredu tak klienti vidia, čo ich v daný mesiac čaká.

V menovej kalkulačke si môžete vytiahnuť navrch  5 obľúbených mien. Nové nastavenia sa automaticky uložia a vybrané meny sa zoradia v abecednom poradí. Pri prevode z jednej meny do druhej pribudla ikonka pre výmenu prepočtu.

Od novembra si klient v aplikácii nájde prehľad podľa produktov a následne aj rozdelenie  do jednotlivých fondov. Pribudli grafy, prehľadné rozdelenie investícií podľa meny a tiež prepočet do meny eur v prípade investícií v cudzích menách. 


Plánovač stretnutí s osobným bankárom

Klientom Magnifica pribudla možnosť naplánovať si stretnutie so svojim osobným bankárom. Čas schôdzky je možné nastaviť v rozpätí od 10:00 – 16.00 hodiny a klient si tiež môže zvoliť typ produktu, ktorého sa bude schôdzka týkať.

Aplikáciu VÚB Mobil Banking si stiahnete tu:

Google Play
App Store

 

Značky: