Dizajnový model aj slúchadlá s tlmením okolitého hluku

Panasonic ponúka bohaté portfólio slúchadiel na uši. Do pozornosti dávame tieto tri modely, ktoré sú zamerané na špecifické vlastnosti a funkcie.

Slúchadlá Panasonic HF410B sú dostupné v čiernej, modrej, červenej, zelenej aj bielej farbe a vynikajú najmä dizajnom. Ostatné parametre však nejdú na úkor – ich základom sú 30 mm neodymové membrány pre dôrazné basy a čisté vokály. Pre ešte lepšie vyznenie basov s minimálnym skreslením sú slúchadlá vybavené funkciou Acoustic Bass Control.

Slúchadlá HF410B potešia aj praktickým bezdrôtovým pripojením, takže vám nebudú zavadzať žiadne káble a dlhou, 24-hodinovou výdržou na jedno nabitie. Zvládnu teda aj celodenný maratón počúvania hudby. Ich cena je iba 49 eur.

Panasonic HF410B

Náročnejší používatelia, ktorí si chcú vychutnať počúvanie naplno a bez rušenia, ocenia Bluetooth slúchadlá Panasonic HTX90N so systémom aktívneho potlačenia okolitých ruchov.

Tie majú 40 mm meniče a takisto ponúkajú dynamické podanie basov pomocou technológie Acoustic Bass Control. Navyše sú vybavené aj funkciou Bass Enhancer pre ďalšie zvýraznenie basov stlačením tlačidla. Ich výdrž je 24 hodín a k dispozícii sú v matnej čiernej, vanilkovo bielej a tmavomodrej farbe. Cena slúchadiel je 155 eur.

Panasonic HTX90N

Káblové slúchadlá Panasonic RP-HD6M ideálnou voľbou pre milovníkov hudby, filmov aj počítačových hier. Vďaka 40 mm meničom s rozsahom frekvencie od 4 do 40 000 Hz, impedanciou 44 ohmov a citlivosťou 99 dB, ponúkajú skutočne intenzívny zvukový zážitok.

Slúchadlá sú zároveň  vybavené tlmiacim systémom proti vibráciám, ktorý minimalizuje šum a mikrofónom, ktorý je kompatibilný so smartfónmi s operačným systémom iOS a Android. Ich cena je 99 eur.

Panasonic RP-HD6M

Zdroj: Panasonic

Prečítajte si aj:

Panasonic ukázal priehľadný OLED panel (VIDEO)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit