Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony predstavila 2.1kanálový soundbar HT-S400, ktorý prináša priestorový zvuk ako v kine do každej obývačky.

Či už ho používate pri sledovaní najnovších filmov, streamovaní obľúbeného programu alebo počúvaní hudby, HT-S400 prináša silný zvukový zážitok vďaka technológií S-Force PRO Front Surround, funkciám pre zreteľné dialógy a celkovému výkonu 330 W.

Priestorový zvuk jednoducho

Model HT-S400 umožňuje používateľom počúvať zvuk zo všetkých strán vďaka vysoko kvalitnému formátu Dolby® Digital s vlastnou technológiou virtuálneho priestorového zvuku S-Force PRO Front Surround spoločnosti Sony. Vďaka nej sa diváci ocitnú priamo v centre diania svojich obľúbených filmov, pretože napodobňuje priestorový zvuk ako v kine. Už prostredníctvom predných reproduktorov dokáže jedinečná technológia digitálneho spracovania z dielne spoločnosti Sony reprodukovať virtuálne priestorové zvukové pole.

Vychutnajte si čistejší zvuk a dialógy vďaka jednotke reproduktora X-Balanced Speaker Unit a Separated Notch Edge

Predné reproduktory obsahujú reproduktory typu X-Balanced Speaker Unit, ktoré majú jedinečný obdĺžnikový tvar, ktorý maximalizuje veľkosť membrány. Znižuje sa tým aj výchylka reproduktorov pri zachovaní akustického tlaku, čo vedie k menšiemu skresleniu a väčšej čistote hlasu.

Separated Notch Edge na reproduktore X-Balanced zlepšuje vertikálnu symetriu amplitúdy, ktorá je potrebná pre čistý zvuk. Toto dosahuje pomocou strategicky umiestnených výrezov na okraji, ktoré pomáhajú kontrolovať napätie vo vnútri a mimo okraja membrány. Vďaka týmto dvom prvkom zákazníci nikdy nezmeškajú ani slovo, či už počas akčnej scény alebo jemných a napätých momentov.

Bohatý zvuk basov

Soundbar je vybavený výkonným bezdrôtovým subwooferom s veľkým 160 mm reproduktorom, ktorý zabezpečuje hlbšie a bohatšie basy. Tento bezdrôtový subwoofer zvyšuje efekt všetkého, čo používatelia sledujú a počúvajú; pocítite hlboké dunenie hromov a úderné basy.

Bezproblémová integrácia s televízormi BRAVIA™

Pripojenie modelu HT-S400 k televízoru Sony BRAVIA je rýchle a jednoduché. Vďaka integrovanému užívateľskému rozhraniu sa nastavenie soundbaru automaticky zobrazí v ponuke rýchleho nastavenia televízora BRAVIA a umožňuje jednoduché ovládanie nastavenia zvuku a hlasitosti[1] pomocou diaľkového ovládača televízora BRAVIA.

Soundbar HT-S400 bol skonštruovaný tak, aby sa minimalizoval počet káblov. Soundbar prijíma zvuk z televízora BRAVIA bezdrôtovo a umožňuje tak jednoduché bezdrôtové pripojenie[2].

Príjemné a intuitívne užívateľské prostredie

Soundbar bol navrhnutý tak, aby poskytoval intuitívny užívateľský zážitok vďaka jednoduchému diaľkovému ovládaniu, ktoré kombinuje pohodlný dizajn do ruky a ľahké ovládanie. Poskytuje aj jednoduchý prístup k režimu Voice mode pre jasnejšie dialógy a funkciu Night mode pre prípady, keď používatelia chcú sledovať televíziu bez toho aby zobudili celý dom.

Jednoduché používanie zabezpečuje aj praktický OLED displej na soundbare, ktorý ponúka prehľadné informácie o stave funkcií diaľkového ovládania, vrátane zdroja vstupu, hlasitosti a nastavenia zvuku.

S ohľadom na udržateľnosť

Výrobky spoločnosti Sony sú navrhnuté nielen tak, aby poskytovali vynikajúcu kvalitu zvuku, ale aj s ohľadom na životné prostredie. Pôvodný, recyklovaný plast, ktorý spoločnosť Sony vyvinula a ktorý je použitý na zadný panel subwoofera modelu HT-S400, vyžadoval veľa rokov výskumu a vývoja, aby sa zabezpečilo, že udržateľné materiály budú spĺňať prísne požiadavky spoločnosti Sony na zvuk. Začlenenie týchto materiálov odráža záväzok spoločnosti Sony znižovať vplyv svojich výrobkov a činností na životné prostredie[3]. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte: https://www.sony.sk/electronics/sustainable-audio

Cena a dostupnosť Soundbar HT-S400 bude v predaji od apríla 2022 a jeho cena bude približne 279 EUR.


[1] Integrované užívateľské rozhranie funguje s nasledujúcimi modelmi. Dostupnosť produktu sa v jednotlivých krajinách líši. Vyžaduje pripojenie HDMI. Rad Z9K, rad A95K, rad A90K, rad A80K, rad X95K, rad X90K, rad X90S, rad X85K a rad X80K. Rad Z9J, rad A90J, rad A80J, rad X95J, -X90J, rad X85J a rad X80J (vyžadujú aktualizáciu softvéru na najnovšiu verziu).

[2] Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth® vyžaduje, aby zariadenie BRAVIA™ podporovalo Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Vhodné modely televízorov: https://www.sony.net/bluetooth-connection/

[3] Recyklované plasty nemusia byť použité na výrobu dielov v závislosti na dobe výroby.

Značky: