Spoločnosť Lenovo avizovala uvedenie smartfónu triedy A navrhnutého na výnimočný zvuk. Lenovo A7000 prichádza ako prvý smartfón s podporou Dolby Atmos. Je to nová technológia, ktorá navodí pocit, že zvuk plynie okolo vás. Vychutnať sa to ale dá v slúchadlách.

Telefón prichádza s veľkým 5,5 palcovým HD displejom, dvoma fotoaparátmi s rozlíšením 8 Mpx a 5 Mpx a výdržou batérie po celý deň. O telefóne sme podrobne informovali aj v našej reportáži z výstavy MWC 2015 v Barcelone.

Ponorte sa do bohatého zvuku

Ak si vyskúšate tento smartfón, okamžite budete počuť rozdiel, ktorý Dolby Atmos prináša, keď si nasadíte slúchadlá: zvuky ľudí, vecí a hudby sú živšie a prichádzajú zo všetkých strán, vrátane ozvučenia zhora. Zvuk je jasný, prenikavý a hlboký. Hlasy a zvuky majú širší rozsah, od najvyšších až po najnižšie.

Žite život vo väčšom štýle

Popisovaný zvuk dopĺňa video na 5,5 palcovom displeji s HD rozlíšením. S platformou Android 5.0, bežiacou na procesore MediaTek True8Core s pripojením 4G LTE, tento smartfón zvláda hlasové i dátové služby rýchlo. V kombinácii s výkonnou batériou a funkciou šetrenia energie je pripravený držať s vami tempo od rána až do večera. Svoje hudobné albumy si pohodlne uložíte bez obáv z malej veľkosti pamäte. A7000 je osadený 2 GB RAM a 8 GB úložiskom s možnosťou rozšírenia až o 32 GB cez micro SD kartu.

A7000_White_Product+tour_03

Lenovo A7000 prichádza na Slovensko prvý júnový týždeň 2015 a to v cene 169 EUR s DPH. Predpredaj prebieha u vybraných obchodných partnerov: Mall.sk, Hej.sk, Lenovoonline.sk, Nay a Shoppie.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.