Jeden z najlepších editorov a návrhárov obrázkov s pomocou AI.

Na webe Playground.com nájdete generátor obrázkov za pomoci slovných charakteristík a tiež možnosť obrázky upravovať alebo zmiešavať. Podstatné je, že sa dá použiť aj zadarmo, hoci s obmedzeniami. Každý deň sa ale dá vygenerovať 500 obrázkov zadarmo. Z našich skúseností je potrebné nájsť spôsob, ako si poradiť s generovaním obsahu, ktorý by mohol vyzerať sporne.

AI vám „nenakreslí“ ženu v obtiahnutom oblečení na jogu a dostanete varovanie o tom, že obsah by mohol porušovať podmienky používania. Bez problémov vám ale navrhne ženu v plavkách, ktoré sú tam viac-menej na okrasu. Je to otázka slov a možno ich kontextu. Obrázky môžete využívať na komerčné účely aj vo verzii zadarmo. Vo viditeľnom spektre nenesie obrázok žiadny vodoznak, takže nebude pôsobiť rušivo, ako pri generovaní napríklad cez Bing Creator.

Limit obrázkov je okrem iného aj v rozlíšení, no 1024 × 1024 px ako maximálna z možných veľkostí, bude mnohým postačovať. Obrázky iných autorov sú zobrazené ako náhľady, podobne ako pri iných službách. Okrem toho však nechýba zoznam slov, ktoré boli na tvorbu obrázka využité. Označované sú ako prompt a môžete sa nimi inšpirovať aj vy. V hotovom obrázku sa dajú upravovať jas, kontrast, sýtosť a nepriehľadnosť.

playground ai lara croftZdroj: Playground.com

Zdroj: Playground.com

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.