Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nástroj Petal Search, ktorý zaiste poznajú všetci majitelia Huawei smartfónov, nie je len obyčajný vyhľadávač: ide o skvelý spôsob, ako hľadať aplikácie a hry na platforme AppGallery.

Už menej známe sú však jeho ďalšie užitočné funkcie. V súčasnosti je to prvý vyhľadávací nástroj na svete, ktorý je úplne mobilný – od infraštruktúry až po rozhranie a spôsob, akým reaguje na správanie používateľov. Petal Search vám poskytne jedinečný zážitok z vyhľadávania – stačí poznať tipy a triky, vďaka ktorým z neho vyťažíte maximum.

Nakupovanie ide ľahšie s objektívom

Premýšľate, kde si vaša kamarátka kúpila svoju fantastickú novú kabelku, alebo túžite po elegantnej, štýlovej bunde, ktorú nedávno mala na sebe vaša kolegyňa? Nestrácajte čas – jednoducho “naskenujte” položku pomocou fotoaparátu a vyhľadajte ju online – a možno dokonca zistíte, že ju môžete získať za skvelú cenu vďaka porovnaniu najrelevantnejších ponúk.

Preklady na počkanie

Nestihli ste sa pred cestou do Štokholmu naučiť po švédsky? Žiadny problém! Stačí naskenovať text fotoaparátom, ktorý chcete preložiť – a v priebehu okamihu dostanete text v rodnom jazyku.

Petal Search vám tiež môže pomôcť preložiť text z ľubovoľnej webovej stránky jednoduchým dlhým kliknutím na text a výberom preferovaného jazyka. Len sa uistite, že ste v nastaveniach aplikácie aktivovali „Objektív na obrazovke“ a môžete začať prekladať.

Cestujte lacnejšie

Pomocou Petal Search dokážete skontrolovať dostupnosť a porovnať ceny ubytovania, ale aj cestovné poriadky leteckých a železničných spojení. Je to ľahké. Stačí zadať „let do Berlína“, „hotel v Amsterdame“ alebo akúkoľvek destináciu, ktorú plánujete navštíviť, a vyhľadať zoznam možností a ich ceny. Extra tip: Použite vyhľadávanie inkognito. Hovorí sa, že je to skvelý trik na rezerváciu lacných leteniek a určite stojí za vyskúšanie.

Buďte stále v obraze

Veľmi užitočným nástrojom v Petal Search je tzv. Newsfeed, poháňaný umelou inteligenciou, ktorý odporúča vysokokvalitné informačné toky na základe vybraných informačných modulov. Ak chcete držať krok s tým, čo sa deje vo svete, stačí si jednoducho nakonfigurovať kanál noviniek. Prispôsobené správy budú doručované priamo na vašu obrazovku prostredníctvom notifikácií. Ak ho chcete nastaviť, stačí prechádzať témami v informačnom kanáli na domovskej stránke, ktoré sú uvedené v rôznych sekciách a sú dostupné aj vo forme videí a podcastov.

Informačný kanál je plne prispôsobiteľný, takže vaša karta Správy bude filtrovať iba informácie, ktoré vás zaujímajú.

Rýchle fakty na dosah ruky

Potrebujete urobiť rýchly výpočet? Alebo požiadať o niečo v miestnom jazyku, keď ste v zahraničí? Aká je predpoveď počasia na zajtra? Tieto otázky a mnohé ďalšie sa vyskytujú každý deň a vyhľadávanie Petal Search pozná odpoveď na všetky. Nie je potrebné strácať čas hľadaním jednotlivých nástrojov na svojom smartfóne: jednoducho napíšete, čo potrebujete vedieť, a v priebehu okamihu dostanete odpoveď. Je to veľmi jednoduché, ako klepnúť na otázku, ako napríklad „4+8“, „nastaviť 30-minútový časovač“, „ako sa povie ahoj po dánsky“, a okamžite budete informovaní.

Zvedavé detské oči v bezpečí

Smartfóny a deti idú v dnešnej dobe ruka v ruke. Ako však zabezpečiť, aby ho mohli použiť na bezpečné vyhľadávanie? Samozrejme, prostredníctvom Petal Search. Tento nástroj umožňuje používateľom nakonfigurovať úroveň bezpečnosti výsledkov vyhľadávania, čo vám pomôže zabezpečiť, aby vaše deti mohli prehliadať internet bez obáv z návštevy nebezpečných stránok.

Petal Search je vysoko funkčný nástroj bohatý na funkcie, ktorý môžete skvele využiť pri mnohých rôznych požiadavkách. Keďže zhromažďuje výsledky vyhľadávania z celého internetu, stala sa jednou z najobľúbenejších doplnkových funkcií na zariadeniach Huawei. Stačí vedieť, ako odomknúť jeho plný potenciál.

Značky: