Máte iPhone a radi by ste na cestách využili nabíjanie cez powerbanku? Teraz súťažíme až o tri powerbanky Hama MagPower5, ktoré podporujú špeciálne bezdrôtové nabíjanie pre iPhone. Súťaž nájdete nižšie v článku.

Powerbanka Hama MagPower 5 je veľmi kompaktná a má príjemný matný povrch a jednoduchý dizajn. Jej kapacita je 5000 mAh, čo postačuje minimálne na jedno nabitie telefónu.

Hama MagPower 5Zdroj: TOUCHIT
Hama MagPower 5

Na tele powerbanky sa nachádza iba jedno tlačidlo na zapnutie alebo vypnutie a LED diódy, ktoré informujú a stave powerbanky, ako aj jej úrovni nabitia/vybitia. Stlačením tlačidla na napájacom zdroji powerbanku zapnete, zistíte aktuálnu kapacitu a spustíte bezdrôtové nabíjanie. Pokiaľ však powerbanku nepoužívate viac ako 30 sekúnd, tak tá sa automaticky vypne.

Súčasťou balenia powerbanky je aj kábel USB-C – USB-C. Pomocou neho nabijete nielen telefón, ale aj samotnú powerbanku. Powerbanka MagPower 5 je kompatibilná s technológiou Apple MagSafe. To znamená, že zarovnanie a fixácia podporovaného iPhonu prebieha automaticky vďaka magnetom integrovaným priamo do powerbanky a iPhonu. Nabijete ňou však aj iné telefóny s bezdrôtovým nabíjaním s technológiou Qi. Viac o powerbanke sa dočítate v našej recenzii.

Hama MagPower 5Zdroj: TOUCHIT
Hama MagPower 5

Zapojte sa do našej súťaže o tri powerbanky Hama MagPower5

Stačí ak do 13. 8. 2023 odpoviete na súťažnú otázku nižšie vo formulári a zaradíme vás do žrebovania. Výhercov uverejníme na po skončení súťaže na tejto stránke.

Výhercami sa stávajú:
Tibor Filipek, Čáry
Elena Horáčková, Sereď
Ľubomír Fraňo, Bratislava

Prečítajte si aj: