Nestaňte sa obeťou a chráňte si všetky údaje uložené v smartfóne.

ESET Mobile Security pre Android chráni vaše fotografie, dokumenty a všetko ostatné v smartfóne. Platiť na internete sa dá odteraz bezpečne a antivírus vás upozorní na podozrivé stránky ako aj aplikácie. Dozviete sa, ktoré žiadajú prístup k polohe, k vašim SMS správam alebo kontaktom.

Vyskúšať a používať ho môžete zadarmo, no aj v platenej prémiovej verzii. Verzia zadarmo má v sebe antivírus, skenovanie systému v reálnom čase, uzamknutie smartfónu na diaľku, spustenie sirény alebo napríklad GPS lokalizáciu.

ESET Mobile Security sa postará aj o to, aby ste našli svoj stratený alebo ukradnutý telefón. Telefón sa dá cez webové rozhranie nahlásiť ako stratený a tak budete poznať jeho polohu a bude automaticky alebo na váš povel fotiť predným aj zadným fotoaparátom. Zamkne sa po vložení inej SIM karty, umožní filtrovať hovory a automaticky rušiť blokovaných volajúcich. Máte v smartfóne firemné veci alebo iné citlivé údaje? Dá sa na diaľku vymazať. A to kompletne so všetkým, čo ste v ňom mali. Nikto sa k vašim dátam nedostane.

Ako môžete ESET Mobile Security vyhrať?

Vyhrať ESET Mobile Security je jednoduché. Stačí ak do 11. 2. 2018 vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Vyhrať môžete jednu z 9 skvelých cien. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>