Smartfón od Xiaomi má vždy dobrú cenu a výbavu navyše.

Model Redmi Note 5A Prime je tu s extra dobrou výbavou v modeli s 5,5“ uhlopriečkou a HD displejom. Tradičný pomer strán 16:9 poteší každého, kto chce preverený pomer strán displeja a na tie predlžené sa ešte necíti.

Osemjadrový procesor Snapdragon 435 s frekvenciou 1,4 GHz je ideálny na dlhú výdrž batérie. Zároveň je to procesor, ktorý zvládne náročné hry. Note 5A Prime sa dá použiť na čokoľvek. Špeciálne však na tvorbu selfie fotografií. Má totiž až 16 Mpx fotoaparát v prednej časti vylepšený o softvérové skrášľovanie portrétových fotiek. Na bežné fotografie je tu 13 Mpx fotoaparát.

Vo výbave je ďalej 3 GB RAM a 32 GB úložisko, ktoré sa dá rozšíriť o pamäťovú kartu.

Kvalitné spracovanie ho posúva do vyšších sfér a drahších smartfónov na našom trhu. Nechýba rýchla čítačka odtlačkov prstov a výrobca ponechal aj audio konektor na pripojenie bežných slúchadiel. Nabíja sa cez microUSB konektor. Je to zatiaľ najuniverzálnejší konektor. Výhodou je, že ho nabijete takmer hocikde, pretože nabíjačky s týmto rozhraním sú stále najdostupnejšie.

Operačný systém Android 7.1 Nougat má nadstavbu MIUI 9. Je to nadmieru rýchly systém s vyladeným rozhraním. Detailné nastavenia a nádherný vzhľad je príjemným bonusom. S 3080 mAh batériou vydrží zhruba jeden a pol dňa a v pohotovostnom režime vydrží desať dní. Ideálny aj pre tých, čo chcú telefón za super cenu s Androidom s dlhou kombinovanou výdržou.

Cena: 159 EUR

Ako môžete Xiaomi Redmi Note 5A Prime vyhrať?

Vyhrať Xiaomi Redmi Note 5A Prime je jednoduché. Stačí ak do 11. 2. 2018 vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Vyhrať môžete jednu z 9 skvelých cien. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>

 

 

 

 

Značky: