Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aplikácia HBO GO prináša prepracované používateľské prostredie, vyššiu rýchlosť a nové funkcie, ako napríklad live stream HBO

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak v spolupráci s HBO Europe spustila inovovanú aplikáciu HBO GO. Tá bude voľne k dispozícii na všetkých televízoroch Samsung, ktoré sa vyrábajú od roku 2012. Hlavnými výhodami pre používateľa bude väčšia prehľadnosť, rýchlosť a pohodlnosť pri jej používaní. Zákazníci sa môžu tešiť na úplne nové používateľské prostredie doplnené o ďalšie užitočné funkcie.

HBO_GO_02_nowat“Kompletne prepracované používateľské prostredie aplikácie HBO GO v televízoroch Samsung ponúka používateľom nielen väčšiu prehľadnosť a pohodlnú orientáciu, ale tiež vylepšenia, ako sú rýchlosť a stabilita,” hovorí Pavel Mizera, Content Specialist v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. “Aplikácia bude navyše voľne k dispozícii v tohtoročných modeloch Samsung s operačným systémom Tizen i starších televízoroch, ktoré sa vyrábajú od roku 2012,” dopĺňa Mizera.

Samotné využívanie aplikácie zostáva bez zmeny. Používatelia sa jednoducho prihlásia pomocou televízneho PINu umiestneného v sekcii Nastavenia svojho účtu HBO GO. Neprihlásení používatelia si budú môcť ľubovoľne prehrávať trailery a všetok obsah umiestnený v sekcii “Bez registrácie”.

“Výborná spolupráca medzi HBO a Samsungom vedúca k ďalšiemu skvalitneniu a vyššiemu používateľskému komfortu pri sledovaní špičkového televízneho obsahu nám všetkým robí radosť. Veríme, že diváci, ktorí si vedia vybrať kvalitu, a to aj v oblasti hardwaru, tak aj čo do úrovne sledovaných programov, tento krok ocenia,” hovorí Daniel Klička, Country Manager HBO Europe s.r.o.

Značky: