Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link prichádza s predajnou akciou „Vymeňte starý router za nový s Wi-Fi 6“ pre koncových zákazníkov. Vďaka nej získajú zákazníci zľavu na vybrané modely 250 alebo 500 Kč. Akcia je platná aj pre zákazníkov na Slovensku, kde môžu zákazníci počítať so zľavou 10, resp. 20 €.

Vymeňte starú Wi-Fi za novú a so zľavou 

Aktuálne možnosti digitálnej zábavy, ako sú streamovanie videa v HD kvalite, online hranie hier a videohovory, vyžadujú vysokú kapacitu Wi-Fi siete. Pokiaľ nie je sieť dostatočne rýchla, môže dochádzať k oneskoreniam, strate kvality obrazu a zvuku a ďalším problémom, ktoré môžu narušiť našu zábavu.

Výhodou nových Wi-Fi štandardov a mesh systémov je, že využívajú širšie pásmo na komunikáciu a táto vyššia kapacita zvyšuje rýchlosť a zlepšuje pokrytie. Mesh systémy fungujú tak, že jednotky medzi sebou spolupracujú pomocou bezdrôtového spojenia, čím vytvárajú sieť, ktorá pokrýva celý dom. Tým sa eliminujú miesta so zlým pripojením a umožňuje sa plynulé streamovanie videa a hranie hier.

Pokiaľ sa vám stále nedarí dosiahnuť dostatočne rýchle pripojenie, riešením môže byť nákup nového Wi-Fi routera. Ako príklad môžu slúžiť router TP-Link AX53 alebo mesh systém TP-Link Deco X50, ktoré oba ponúkajú vysokú rýchlosť štandardu Wi-Fi 6 a spoľahlivé bezdrôtové pripojenie pre všetky zariadenia aj inteligentnú domácnosť. Tieto routery tiež umožňujú jednoduchú inštaláciu a konfiguráciu cez mobilnú aplikáciu v češtine aj slovenčine, takže nemusíte mať žiadne technické znalosti.

Chcete získať zľavu?

Na uvedené routery navyše aktuálne získate príspevok, ktorý vám pomôže uľahčiť rozhodovanie. V špeciálnej akcii si môžete kúpiť jeden z vybraných modelov a získate časť peňazí späť. Môžete si vybrať medzi modelom Archer AX53 s príspevkom 250 CZK / 10 €, alebo meshovým systémom Deco X50 (2-pack) s príspevkom 500 CZK / 20 €. Všetko, čo musíte urobiť, je kúpiť jeden z vybraných produktov v dobe trvania akcie, teda do 30.6., vyplniť potrebné údaje do formulára na linku nižšie, identifikovať svoje staré a nové zariadenie a po overení vašich údajov vám bude príspevok zaslaný na váš bankový účet.

Rýchlosť je kľúčom k zábave budúcnosti

V závere možno povedať, že zrýchlenie Wi-Fi siete je pre moderné domácnosti nutnosťou. Ak chceme využívať digitálnu zábavu na maximum, musíme mať k dispozícii rýchlu a spoľahlivú Wi-Fi sieť. Nákup nového routera, najmä modelov TP-Link AX53 a TP-Link Deco X50, môže byť jedným z riešení, ktoré umožnia zlepšiť kvalitu nášho pripojenia, a zlepšiť tak našu digitálnu zábavu.

Viac informácií o akcii nájdete tu:

https://www.tplinkpartner.cz/stary-za-novy/

Značky: