Operátor oznámil zmeny v rámci služby O2 TV.

O2 ponúka okrem mobilných služieb aj pevný internet na doma (ten budete môcť od februára získať so zľavou) a tiež aj službu O2 TV. A práve televízia od O2 sa od 2. februára 2021 dočká niekoľkých zmien.

O2 sa rozhodlo zatraktívniť službu O2 TV predstavením nového balíčka O2 TV Mini. Ten za poplatok 5 eur mesačne obsahuje 15 TV kanálov, ktoré môžete sledovať naživo a z bezplatného TV archívu. Službu je možné využívať v jednom zariadení súčasne, pričom je k dispozícii pre počítače, mobilné zariadenia so systémom Android a iOS a najnovšie aj pre inteligentné televízory.

O2 TV Mini je možné používať aj bezplatne, pokiaľ si túto službu vyberiete ako prémiovú aplikáciu v rámci O2 SMART Paušálu. Existujúci používatelia, ktorí už majú O2 TV vo svojom SMART Paušále, budú môcť aj naďalej využívať pôvodnú verziu služby. Tá však podľa slov operátora neumožňuje sledovanie cez inteligentné televízory.

K dispozícii bude tiež balíček O2 TV za poplatok 10 eur mesačne. Ten obsahuje 60 TV kanálov, pričom okrem živého vysielania je k dispozícii tiež TV archív. Aj v tomto prípade je k dispozícii podpora pre počítače, mobilné zariadenia a inteligentné televízory. Službu však môžete využívať v štyroch zariadeniach súčasne.

Ktoré inteligentné televízory sú podporované?

O2 TV je k dispozícii pre Samsung televízory s operačným systémom Tizen a pre televízory a set-top boxy s platformou Android TV. Operátor uvádza aj podporu zariadenia Chromecast a pripravuje aplikáciu pre televízory LG a Apple TV.

O2 TV je možné aktivovať bez ohľadu na to, či využívate službu O2 Internet na doma alebo nie. Využívanie televízie od O2 je možné s akýmkoľvek poskytovateľom internetu a službu si môžete aktivovať k akémukoľvek O2 programu na faktúru.

O2 TV

Vynovená O2 TV. Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

O2 Spolu: Internet na doma od O2 môžete získať lacnejšie, prípadne aj zadarmo

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit