Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odhoďte mýty o lenivých a starých a využite možnosť skúsiť si jazdu na ebajku zadarmo na nových modeloch. Iba vy rozhodnete, ako veľmi vám malý elektrický motor s baterkou bude pomáhať. Lebo elektrického asistenta nemusíte využiť  vôbec alebo vám pomôže až silou troch chlapov.


eBajk1_nowat

Ako už viac môže predajca ebajk na Račianskej 77 vyjsť cyklistom v ústrety ako postaviť svoj obchod priamo pri ústi cyklotrasy AHOJ. Už len stačí naozaj sadnúť na pripravený stroj a zažiť euforický stav, pretože práve takto popisujú prvý zážitok s ebajkom ľudia.

Intenzitu pomoci  si volíte Vy

Najlepšie je na tom to, že je to úplne obyčajné bicyklovanie, akurát nevypľujete dušu už po prvom kilometri. Navyše všetky tie krásne cyklistické cestičky sú vyššie v kopcoch a tak si zážitok musíte vyšľapať. S ebajkom to všetko zvládnete s úsmevom na tvári. Stále ste nútení pedálovať a „makať“, ale intenzitu si volíte sami v štyroch režimoch pomoci.

eBajk4_nowat

V týchto dňoch dostali do špecializovaného obchodno-servisného centra zameraného na elektrobicykle nové ebajky a ponúkajú tak všetkým zvedavcom a nadšencom športu vyskúšať si ich priamo pri ústi bratislavskej cyklotrasy AHOJ smerujúcej na Kolibu zdarma. Na otestovanie je pripravených až 20 rôznych modelov. Kto neverí , že bez tréningov zvládne Kolibu, môže ísť až na Biely Kríž. Na testovanie sa netreba objednať, ale objednaním si zaistíte taký ebajk, aký je pre vás ideálny.