Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nabíjajte svoje zariadenia s výkonom 140 W a technológiou GaN

Spoločnosť Belkin, ktorá je už 40 rokov poprednou značkou spotrebnej elektroniky, predstavuje vysoko výkonnú nástennú nabíjačku, ktorá poskytuje 140W výkon, využíva pokročilú technológiu GaN a má štyri porty na súčasné nabíjanie viacerých zariadení.

Vysoko výkonná nástenná nabíjačka Belkin BoostCharge Pro s výkonom 140 W dokáže nabíjať prenosný počítač a tri ďalšie zariadenia. Má tri porty USB-C PD na rýchle nabíjanie všetkých kompatibilných zariadení a jeden port USB-A na štandardné nabíjanie.

Vďaka integrovanej technológii GaN poskytuje nabíjačka vysoko výkonné a efektívne nabíjanie v kompaktnom tele.  Nabíjačky GaN (skratka pre nitrid gália) sú efektívnejšie pri prenose prúdu a nevyžadujú toľko komponentov ako tradičné kremíkové nabíjačky. Nitrid gália (GaN) dokáže viesť vyššie napätie dlhší čas a menej energie sa stráca na teple, čo vedie k rýchlejšiemu nabíjaniu.

Nabíjačka je vyrobená z recyklovaných plastových produktov** a dodáva sa v 100 % bezplastovom obale.

Cena a dostupnosť

Štvorportová nástenná nabíjačka Belkin BoostCharge Pro140W GaN je k dispozícii u vybraných predajcov a predajcov. Odporúčaná koncová cena je 128 EUR. Produkty Belkin sú dostupné okrem iného prostredníctvom Smarty.sk a iStores.sk.

Výhradným distribútorom spoločnosti Belkin pre Slovensko je spoločnosť SWS a.s.

Značky: