Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson predstavuje softvér Edge Print RIP navrhnutý pre tlačiarne radu F pre priamu potlač textilu. Tento softvér je už dnes súčasťou nových tlačiarní a vďaka modulu Adobe PS pre spracovanie postscriptových dát v rade formátov vám pomôže rýchlo dosiahnuť tie najlepšie výsledky. Aplikácia pracuje v systéme Windows a vďaka jednoduchému nastaveniu a absencii hardvérového kľúča majú užívatelia možnosť spravovať až štyri tlačiarne. Aplikácia ponúka jednoduchú správu súborov a farieb, rastrovania, opakovaní obrazu alebo skladania.

Aplikácia Epson Edge Print pomáha zákazníkom dosiahnuť najvyššiu kvalitu výstupov prostredníctvom technológie Precision Dot, ktorá dokáže zvoliť optimálnu veľkosť kvapiek a rastrovania. Pri práci zladí tri kľúčové technológie spoločnosti Epson: Half Tone Module, LUT (Look-up Tables) a Micro Weave. V kombinácii so širokým farebným spektrom spoločnosti Epson zaisťuje aplikácia hladké prechody, stabilné farby aj pri rôznom osvetlení a nízku zrnitosť.

Aplikácia Edge Print dokonale dopĺňa ostatné nástroje od spoločnosti Epson, ako sú LFP Accounting Tool a Epson Control Dashboard. Napríklad vďaka nástroju Control Dashboard majú zákazníci prehľad o stave tlačiarne a môžu sťahovať konfigurácie tlače pre jednotlivé médiá z knižnice médií Epson a odosielať ich priamo do tlačiarne.

„Pre dosiahnutie výtlačkov najvyššej kvality je nevyhnutné, aby zákazníci zvolili potrebné parametre tlače. Pre zjednodušenie tejto fázy spoločnosť Epson pripravila overené prednastavenie Edge Print vrátane profilov ICC, ktoré si zákazník môže stiahnuť z cloudu,“ vysvetľuje manažér textilných produktov pre Epson Europe Neil Greenhalgh. „V spojení s nástrojom Epson LFP Accounting Tool pomáhame vypočítať hodnotu každého výtlačku na základe spotreby atramentu a papiera, a získať tak lepší prehľad o každej úlohe. Toto ucelené riešenie vám prinesie spoľahlivé, presné a vysoko kvalitné výsledky, obmedzí objem odpadového materiálu a umožní škálovanie výroby pre lepšie obchodné výsledky a rýchlejšiu produkciu.“

Nová aktualizovaná verzia bola pôvodne vydávaná spoločne s modelom SC-F9300. Teraz bude podporovať celý rad sublimačných tlačiarní Epson (napr. SC-F6200, SC-F7200 alebo SC-F9200) a už od marca 2018 ju nájdete v každej novej tlačiarni. K dispozícii je aj pre existujúcich vlastníkov tlačiarní.

Aplikácia Epson Edge Print bude na trhu dostupná od marca 2018.

 

Značky: