Film Taylor Swift: The Eras Tour prichádza v bonusovej verzii na streamovaciu službu.

V októbri 2023 prišiel do kín film Taylor Swift: The Eras Tour a okamžite vyvolal záujem nielen fanúšikov známej speváčky no každého, kto chcel zažiť skutočný zážitok. Tento film je trojhodinovým koncertom speváčky, ktorý si mohli návštevníci kín pozrieť na veľkom plátne. Fanúšikovské základne Taylor Swift sú však také silné, že vyvolali v kinách vlnu spievania aj tancovania. Návštevníci kín sa postavili zo svojich sedadiel, objímali sa a užívali si koncert s jej najväčšími hitmi.

Teraz tento film prichádza do streamovacej služby, čo znamená, že si ho budete môcť pozrieť aj z pohodlia svojho domova. Príchod filmu do streamovacej platformy Disney+ oznámila speváčka na svojich sociálnych sieťach, kde uviedla aj dátum, odkedy bude v tejto platforme dostupný.

Disney+ príde s koncertným filmom Taylor Swift: The Eras Tour

Film, ktorý trvá približne tri hodiny, Taylor Swift zasvätila svojim najväčším hitom, ktoré počas svojej úspešnej kariéry vydala. Popri svetovom turné a znovunahrávaní svojich starších albumov teda vznikol skutočný hit, vďaka ktorému si fanúšikovia môžu užiť koncert aj napriek tomu, že sa na ňom skutočne nenachádzajú. Svetový hit sa už o pár týždňov bude nachádzať aj na streamovacej platforme Disney+, konkrétne od 15. marca.

Taylor Swift: The Eras Tour na Disney+Zdroj: Facebook (Taylor Swift)
Taylor Swift: The Eras Tour na Disney+

Taylor na svojom Instagrame informuje, že táto verzia filmu bude obsahovať kompletný koncert aj s piesňami cardigan a tiež 4 akustickými verziami piesní. Sama tento film nazvala Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) a pod týmto názvom ho bude možné nájsť aj na platforme Disney+.

Marec bude na hity na streamovacích platformách štedrý, keďže do streamovacích platforiem prichádza aj film Oppenheimer. Ten príde na platformu SkyShowtime o pár dní neskôr, konkrétne 21. marca.

Zdroj: Instagram (@taylorswift)

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.