Letná výzva do plaviek s Fitshakerom začína už 6. mája 2024.

Leto už pomaly klope na dvere a s ním aj myšlienka na letnú postavu. Či už sa teda chystáte na dovolenku alebo sa len chcete cítiť dobre vo svojom tele, pridajte sa do Výzvy do plaviek 2024 s Fitshakerom a dostaňte sa do formy ešte pred letnou sezónou. Výzva trvá 60 dní a počas tohto času získate nielen program na intenzívne cvičenie, ktoré vám nezaberie veľkú časť dňa, no aj tipy na stravovanie a upravenie svojej psychickej stránky počas takéhoto fyzického zaťaženia.

Do výzvy sa zapájame aj my v redakcii a ideme vyskúšať, ako táto výzva bude pôsobiť na nás popri práci, no aj osobnom živote. Fitshaker je pritom záruka istoty, na trhu funguje už 10 rokov a na konte má tisícky spokojných klientiek a klientov. Prečo by ste sa teda mali pridať do výzvy aj vy?

Čo je to Fitshaker

Fitshaker nie je len program na cvičenie, no celá komunita odborníkov vo svojom odbore spolu so spokojnými klientkami, ktoré cvičia aj mimo túto výzvu. Za 10 rokov ich pôsobenia na trhu táto komunita dokázala zmeniť život viacerým ľuďom, pričom pri príležitosti oslavy narodenín sú zverejnené aj zaujímavé štatistiky. Všetci zapojení účastníci do výziev aj mimo nich tak spolu dokázali spáliť 289 203 830 kalórií, čo sú približne dva plné kamióny čokolády. Zároveň však cvičiace a cvičiaci stratili približne 90 910 centimetrov z telesných mier, čo je približne výška troch Eiffelových veží. Rovnako tiež odcvičili 2 294 787 videí, ktoré môžete sledovať z pohodlia domova a cvičiť.

FitshakerZdroj: Fitshaker
Fitshaker

Ako už vyplýva z predchádzajúcich štatistík, cvičenie s Fitshakerom prebieha z domu, nemusíte teda navštevovať preplnené fitness centrá. Videá s cvičením majú na starosti odborníci vo svojom odbore ako Zora Czoborová, Matej Olejár, Janka Jánošíková a ďalší. Tí vás prevedú ľahšími aj náročnejšími cvičeniami z rôznych oblastí, napríklad tabatou, jógou alebo aerobikom. Na svoje si teda príde každý.

Výzva do plaviek 2024

Letná výzva do plaviek je štandardnou výzvou, ktorá prebieha už niekoľko rokov. Počas týchto rokov komunita Fitshakera vychytala všetky drobnosti a vylepšila výzvu tak, aby si v nej mohol zacvičiť naozaj každý. Novinkou tohtoročnej výzvy je rozdelenie cvičiacich do skupiny začiatočníkov a pokročilých, pričom vy sami si vyberiete, ktorú úroveň budete preferovať. A ak by ste počas výzvy zistili, že by ste radšej svoju skupinu vymenili, môžete to jednoducho spraviť pár kliknutiami na webe.

Výzva do plaviek 2024 s FitshakeromZdroj: Fitshaker
Výzva do plaviek 2024 s Fitshakerom

Výzva do plaviek spočíva v tom, že počas 60 dní budete vždy 6 dní v týždni cvičiť a jeden deň budete mať na vzdelávanie v oblasti stravy. Cvičenia nebývajú časovo náročné, trvajú približne 30 minút, takže to zvládnete pokojne ráno pred prácou alebo vo večerných hodinách v rámci oddychu. O vašu stravu sa postará výživový poradca Michal Páleník, ktorý je odborníkom s mnohoročnými skúsenosťami. Ten vás naučí, ako sa stravovať, ako často meniť jedálniček a v aplikácii vás bude čakať aj množstvo receptov do vášho jedálnička.

Aby ste si udržali stále motiváciu, bude vás čakať séria podcastov so samotnými Fitshakeráčkami, ktoré si už nejednou výzvou prešli. Pridať sa môžete aj do skupiny na Facebooku, kde sa budete podporovať spolu s ďalšími účastníčkami výzvy.

Už žiadne výhovorky

Nevedeli ste sa doteraz motivovať na cvičenie, pretože fitness centrá s trénermi sú drahé? Alebo ste po pôrode a necítite sa na fyzickú aktivitu? Fitshaker komunita na vás myslela. Do Výzvy do plaviek sa môžete zapojiť s platným predplatným, ktoré nie je vôbec drahé. Za mesiac zaplatíte len 9,90 eura, pričom celá výzva trvá dva mesiace. Táto cena je v porovnaní s fitness centrami bezkonkurenčná, navyše môžete cvičiť z domu, čo je pre mnohých výhodou. Rovnako sú však videá pripravené tak, aby si v nich zacvičil každý, či už žena po pôrode, po úraze alebo jednoducho len menej skúsená športovkyňa. A ak nebudete zvládať odcvičiť celé video počas dňa, nič sa nestane. Pamätajte, každý pohyb sa ráta.

Do Výzvy do plaviek 2024 sa zapájam aj ja ako súčasť redakcie. Idem si vyskúšať, aké to je pripraviť sa na leto zodpovedne s pomocou Fitshakera. Teším sa, že mi Fitshaker pripraví všetko, čo budem potrebovať na to, aby som sa dostala k svojmu sebavedomejšiemu JA. Či už teda pôjde o cvičebný plán v podobe videí alebo o jedálniček, ktorý si nikdy neviem sama zostaviť, všetko budem mať riadne k dispozícii. Pridajte sa teda do výzvy so mnou a začnite zmenu ešte pred letom.

Začíname už 6. mája a verím, že na konci výzvy budem s výsledkom spokojná. 60 dní mojej premeny je predo mnou a o priebehu vás budem informovať ako na webe, tak aj na našom Instagrame. Výsledkom som si teda istá, moja forma na letnú dovolenku bude určite taká, ako som si ju predstavovala ešte skôr, než som narazila na Fitshaker.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Fitshaker.

Zdroj: Fitshaker, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.