Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť RentalPort.com, a.s.  ktorá prevádzkuje online prenájom vozidiel začala dnes ponúkať svoje služby. Spoločnosť ponúka možnosť porovnať a zarezervovať si službu prenájmu vozidla z ponuky viacerých autopožičovní s flotilou väčšou ako tisíc vozidiel.

Ponúkame bezkonkurenčne pokrytie pobočkami na celom území Slovenska a vrátane menších miest. Prenájom je už dostupný už aj z lokalít akými sú napríklad Nové Zámky, Bardejov či Michalovce.  Zaujímavou je rozhodne aj široká ponuka veľkého množstva kategórii rôznych značiek. Na pár klikov môžete mať Fiat 500 do centra, Škodu Octaviu na služobnú cestu, Renault Traffic na “sťahovačku“ či Audi A6 len tak na “zábavu“.

Platforma podobného typu je jedinečná a trúfa si nepriamo konkurovať gigantom akými sú Expedia, Pelikán či Kiwi, čomu nasvedčuje aj expanzia do ďalších krajín EÚ. “Od začiatku pristupujeme k platforme ako ku globálnemu projektu a nefixujeme sa na nejakú konkrétnu krajinu alebo oblasť. To však neznamená, že zákazník je pre nás druhoradý. Práve naopak. Zákazník je pre nás kľúčový. Našim cieľom je ponúkať kvalitné služby za férové ceny. Práve tejto filozofii podriaďujeme všetko naše úsilie“ vyjadrila sa Martina Bondarchuk, ktorá je CEO spoločnosti RentalPort.com, a.s.

Za posledných pár rokov sa zvyšuje na Slovensku jednak počet turistov z krajín akými sú Anglicko, Nemecko, Taliansko, Španielsko, Ukrajina a jednak počet prenajatých vozidiel. Iba z Bratislavského letiska si v roku 2019 prenajalo vozidlo o 55 000 zákazníkov viac ako v roku 2018.  Trendy sú podobné v každej krajine a našou snahou je ich zachytiť a marketingovo cieliť, tak aby sme z nich vyťažili čo najviac prenájmov“- pokračuje Martina Bondarchuk.

Spoločnosť však nezabúda ani na regióny a je presvedčená, že platforma by pozitívne ovplyvnila cestovný ruch v regiónoch. “Ľudia považujú za skvelé byť spontánnymi. Ohromne atraktívnymi sa stávajú miesta kde sa to nehemží turistami, avšak na tieto nádherné miesta sa častokrát dostanete jedine autom. Rentalport svojou filozofiou a business stratégiou kombinuje túto spontánnosť a atraktívnosť“- objasňuje CEO Martina Bondarchuk

Čo sa týka používania platformy, tak to je veľmi jednoduché a intuitívne. Platforma je vhodná či už pre fyzické osoby alebo firmy. Platforma však prináša pridanú hodnotu aj autopožičovniam, ktoré sa rozhodnú zapojiť. Pre autopožičovne je Rentalport novým distribučným kanálom prostredníctvom, ktorého môžu získať nových zákazníkov. Autopožičovne tiež získajú prístupy do svojho konta prostredníctvom, ktorého vedia efektívne spravovať svoje pobočky, flotilu, služby, ktoré poskytujú a mnohé ďalšie.

Značky: