Apple zatiaľ odkladá veľké zmeny v systéme iOS, aby sa zameral na zlepšenie stability a výkonu svojho operačného systému. Ale neznamená to, že nemôžeme snívať o tom, ako by mohol vyzerať vylepšený sytém iOS 12.

Po fantastickom koncepte macOS 11, tento týždeň spoločnosť iOS News And More vytvorila koncept iOS 12, ktorý obsahuje množstvo očakávaných zmien vrátane možnosti uzamknúť aplikácie, režim hosťa, rozdelenie obrazovky a ďalšie. Jeden z najzaujímavejších nápadov konceptu je nápad priamo zo série Samsung Galaxy Note. Okrem toho, že má dok, koncept sa predstavuje s panelom aplikácií, ktorý môže byť aktivovaný gestom. Tento panel poskytne používateľom rýchlu skratku k ich obľúbeným aplikáciám.

Pozrite si galériu s očakávanými zmenami v iOS 12:

Koncept tiež prináša myšlienku vylepšenej domácej obrazovky, v ktorej ikony už neobsahujú názvy aplikácií. Mohol by to byť skvelý prvok, pokiaľ by to Apple navrhol ako voliteľný prvok a to najmä pre používateľov, ktorí dávajú prednosť čistejšiemu vzhľadu. Názvy aplikácií sa nezobrazujú v doku, takže prečo tak neurobiť aj o niečo vyššie?

Medzi ďalšie funkcie patrí možnosť zmeniť nastavenia fotoaparátu priamo v aplikácii, rozdelenie obrazovky a zdokonalený zážitok zo služby FaceTime.

Keďže Apple sa údajne zameriava na stabilitu vo svojej ďalšej veľkej aktualizácii pre iOS, nemáme tušenie, čo by sme mali očakávať od iOS 12. Ale nám by vôbec nevadilo, keby si Apple osvojil niektorý z týchto prezentovaných nápadov.

Aký máte názor na koncept iOS 12? Dajte nám vedieť do komentárov pod článkom.

zdroj: technobuffalo

Prečítajte si aj:

8 funkcií Galaxy Note 8, ktoré v žiadnom iPhone nenájdete

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.