Pomocou nich vyjadrite svoju kreativitu ešte lepšie.

Tím vývojárov aplikácie WhatsApp neustále pripravuje nové funkcie, ktoré sú zameriavajú na oblasť bezpečnosti. Keďže tento komunikačný nástroj používa veľké množstvo používateľov, vývojári nezabúdajú ani na zábavné funkcie. 

Aktuálne sa dve takéto novinky dostávajú do aktuálnej beta verzie aplikácie pre Android. Ide o dva nové kresliace nástroje, ktoré je možné používať v prípade obrázkov a aj videí. Celkový počet týchto kresliacich možností sa tak navyšuje na tri. Očakáva sa, že sa zvýši aj celková rozmanitosť ich funkcií a možností, keďže tá je v aktuálnej verzii značne obmedzená.

WhatsAppZdroj: WABetaInfo
Nové nástroje na kreslenie v aplikácii WhatsApp

Ďalšou pripravovanou novinkou je možnosť rozmazania obrázkov. Tento nástroj bude pravdepodobne šikovnou pomôckou pri zdieľaní obrazovky, kedy je potrebné jej časť rozostriť a tak aj skryť napríklad citlivé údaje. 

Veríme, že WhatsApp pre svoju aplikáciu pripravuje množstvo funkcií. Teraz však nie je známe, kedy sa uvedené novinky dostanú z testovacej beta verzie do hlavnej aplikácie. Spravidla to však netrvá príliš dlho a nové kresliace nástroje by sa v nej mohli objaviť už v priebehu februára.

Dávame do pozornosti aj správu podpory WhatsApp, ktorá informuje o konci podpory aplikácie pre takmer 50 zariadení.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.