Nástroj Start10 zmení grafické rozhranie ponuky Štart.

Spoločnosť Stardock je známa tým, že vyvíja rôzne vizuálne doplnky pre operačný systém Windows. Pred pár rokmi sa preslávila viacerými motívmi a s príchodom operačného systému Windows 8 začala vyrábať nástroje, ktoré vrátili chýbajúcu ponuku Štart.

Táto ponuka je súčasťou systému Windows 10 a je to jedna z hlavných funkcií, ktorú používatelia oslavujú. Lenže, Štart vo Wndows 10 vyzerá inak, ako sme boli zvyknutí. Niekomu môžu vadiť nové prvky, ako sú živé dlaždice a ďalšie drobnosti. Vývojári zo Stardock sa týchto pripomienok chytili a výzor ponuky upravili tak, aby čo najviac pripomínala Štart z Windows 7.

Výsledok si môžete pozrieť na priložených obrázkoch. Potenciálni záujemcovia, ktorým upravená Štart ponuka vyhovuje viac ako originál, môžu návštíviť webovú stránku spoločnosti. Vedzte však, že za kozmetickú úpravu zaplatíte 5 dolárov.

Ponuka Štart vo Windows 10. Originál vs. upravená verzia, Start10

Ponuka Štart vo Windows 10. Originál vs. upravená verzia Start10 v modernej verzii. K dispozícii je aj pôvodný štýl alá Windows 7

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit