Výrobca pripravil reklamnú kampaň nového systému.

Snaží sa nalákať používateľov na nový vzhľad a možnosti systému. Tie ale dosiahnete len s najnovším hardvérom. Nie len dátum výroby notebooku alebo monitora bude dôležitý. Vaše zariadenia budú musieť byť na vyššej úrovni. Množstvo notebookov nemá podporu HDR v displeji, takže toto by bola prvá záležitosť, ktorú nebudete môcť naplno využiť.

Na webe WinAero sa objavilo niekoľko videí, ktorými Microsoft láka na nový systém. Vyzerá dobre a čakáme, že bude spôsobovať množstvo problémov. Kým firma neprestane s neustálym pridávaním nových funkcií alebo výraznejších zásahov každého pol roka, je malá šanca, že problémov bude menej. Faktom ale je, že z celkového pohľadu už Windows 10 patrí medzi najstabilnejšie všetkých čias. Možno sme už mnohí zabudli, že pády systému Windows 98 niekoľkokrát za deň boli prakticky normálne.

Systém bude dostupný 5. októbra 2021 a predpokladáme, že po nástupe na množstvo počítačov bežných používateľov, sa objavia ďalšie chyby. Je to ale normálne a všetko sa odladiť nedá počas testovania. Sme zvedavý na nový systém a to, aký zážitok poskytne. Na svoje si prídu aj hráči, ktorí získajú podporu najnovších technológií, dostupných doteraz iba v konzolách.

Zdroj: WinAero

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.