Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 1. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Windows XP 2024: Vyzerá lepšie ako najnovšia verzia, no stiahnuť sa nedá

Autor AR 4789 svoj najnovší výtvor nazval ako znovuzrodenie legendy. Operačný systém Windows XP dostal prívlastok 2024. Ukážka na YouTube hovorí o tom, ako si autor tento systém predstavuje a skutočne vychádza z pôvodného Windows XP. Nové prvky, ktoré zapracoval, už ale korešpondujú s aktuálnou verziou najnovšieho systému od Microsoftu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Gmail pre Android dostal užitočnú funkciu, ktorú mal mať už roky

Gmail vo verzii pre Android sa začiatkom roka 2024 konečne naučil označovať všetky emaily na obrazovke. Je neuveriteľné, že táto funkcia doteraz chýbala vo výbave aplikácie, ale je to tak. Na novinku upozornil portál Android Police.

Nové tlačidlo Vybrať všetko by už malo byť dostupné pre všetkých používateľov Android aplikácie. Zobrazí sa, keď označíte jeden email vo vašej schránke – následne môžete pomocou tlačidla Vybrať všetko označiť všetky správy.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Doba je ťažká, ale jeden z výrobcov telefónov zažil obrovský nárast predaja

Ide o značku Infinix, ktorá sa predáva aj na Slovensku. V treťom štvrťroku 2023 táto značka dosiahla medziročný nárast dodávok v rámci celého sveta až o 75 %. Takto sa zaradila medzi desať najväčších výrobcov telefónov na svete.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Tieto Xiaomi smartfóny získajú aktualizáciu na HyperOS v blízkej dobe

Aktualizácia na Xiaomi HyperOS v posledných týžnoch prichádza aj do modelov v rámci globálneho, resp. európskeho trhu. Aj prví používatelia na Slovensku svoje modely už aktualizovali a nechýba medzi nimi ani náš redakčný Xiaomi 13. Skúsenosti s aktualizáciou sme vám popísali v našom článku, v ktorom sme zhrnuli, ako aktualizácia prebieha a aké sú naše prvé dojmy.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Garmin má nový hrudný pás, odstraňuje hlavný nedostatok z pohľadu žien

Zdá sa, že Garmin si na začiatok roka 2024 pripravil novinky špeciálne pre ženy. Objavili sa totiž prvé fotografie pripravovaných ženských hodiniek Garmin Lily 2 a portál gadgetsandwearables zverejnil informácie o hrudnom páse Garmin HRM-Fit, ktorý sa v predstihu objavil v ponuke obchodu runningwarehouse.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Aké auto ľudia v roku 2023 najviac odporúčali?

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid bola v tohtoročnej analýze organizácie Which? zvolená ako najviac odporúčaný model. Toto SUV si vybralo vyše 50 000 používateľov zo 60 000 opýtaných.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: