Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už iba pár týždňov nás delí od uvedenia hry Halo Wars 2, ktorá vychádza 21. februára (v piatok 17. februára pre majiteľov Ultimate Edition).

Kapitán Cutter a jeho odvážna posádka lode UNSC Spirit of Fire dosiahla Pyrrhovo víťazstvo na konci Halo Wars a po 28 rokoch sa preberá z kryospánku na orbite veľmi známej stavby Predchodcov (Forerunners). Fanúšikovia Halo 3 určite vedia, o čo ide. Po vyslaní Sparťanov, aby preskúmali núdzový signál, sa posádka stretá s Atrioxom – mimoriadne nebezpečným nepriateľom, ktorý je rovnako inteligentný ako je silný. Pre ľudstvo predstavuje smrteľné nebezpečenstvo a je iba na vás, aby ste jeho a organizáciu s názvom Vyhnanci (Banished) zastavili.

Halo Wars 2 je okrem robustnej kampane nabitá aj súborom režimov pre viacerých hráčov, ktoré sú určené pre všetkých bez rozdielu skúseností so žánrom real-time stratégií (RTS). Budujte svoju základňu, zostavte armádu a bojujete o nadvládu na mapách v režime Domination. Overte vašu stratégiu sólo alebo spolu s priateľmi proti umelej inteligencii v režime Skirmish. Bojujte so súperom o udržanie čo najväčšieho počtu základní v časovo obmedzených súbojoch v Stronghold. Bojujte o život, až kým nezostanete jediní na bojisku v Deathmatch alebo skočte rovno do akcie v Blitz, v úplne novom režime pre viacerých hráčov s budovaním balíčka kariet.

Nezabudnite, že Halo Wars 2 je hrou z programu Xbox Play Anywhere. Kúpou digitálnej verzie pre Xbox One alebo Windows 10 získate tú druhú bez ďalších poplatkov.

Značky: