Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ocenený Halo podcast, inšpirovaný cenami ovenčenou hernou sériou, ktorý zaznamenal viac ako 6,7 miliónov vypočutí a umiestnil sa na prvej priečke rebríčkov Video Games a Games & Hobbies na iTunes, je späť s druhou sériou HUNT the TRUTH, ktorá mala premiéru včera na huntthetruth.tumblr.com, iTunes Podcasts a Soundcloud.

Druhá séria, opäť s hviezdnym obsadením, nadväzuje na udalosti prvej série, ktorá sa iba zdanlivo dostala k nepriaznivému koncu po odhalení vojenskej kamufláže a konšpiráciách novinárom Benjaminom Giraudom. Keen Michale Key opäť stvárnil rolu teraz už zdiskreditovaného novinára, no druhá séria sa zameria na lídra rebelov FERO (stvárnila ju Janina Gavankar), ktorá pomohla Giraudovi odhaliť jeho zistenia.

“V prvej sérii bol Giraud v rámci fikcie niečo ako aktívny člen medzi poslucháčmi,” povedal Frank O’ Connor, riaditeľ pre rozvoj série Halo v 343 Industries. “Týždeň čo týždeň dával dohromady fakty a polopravdy a tie ho od rôznych zdrojov viedli a miatli a na konci nám zostalo niekoľko nezodpovedaných otázok vrátanej tej najdôležitejšej, komu môže v skutočnosti veriť? V druhej sérii pátranie posúvame ďalej a dívame sa naň z pravdepodobne najvierohodnejšieho zo všetkých zdrojov – z pohľadu lídra rebelov FERO.”

Fanúšikovia, ktorí nedočkavo čakajú na vydanie Halo 5: Guardians 27. októbra, by sa mali naladiť, pretože udalosti v podcaste ich pripravia na príbeh rozvíjajúci sa ďalej v hre. “Zatiaľ čo prvá séria sa zaoberala špionážou a klamstvami iba na okraji herných udalosti, druhá séria povedie priamo k takým záhadám Halo 5 Guardians, že otrasú celou galaxiou,” povedal O’Connor.

Okrem hercov Gavankar (True Blood, The League, Mysteries of Laura) a Key (Key & Peele, Pitch Perfect 2), tvorcovia Halo 343 Industries dali opäť dohromady špičkové obsadenie, aby sériu oživili, vrátane takých mien ako: Mark Hamill (Star Wars, Kingsman), Tamara Taylor (Bones, Justice League), Alan Tudyk (Firefly, Serenity), Bruce Thomas (Kyle XY, Halo 4), Jerry Trainor (iCarly, Donnie Darko), Rosa Salazar (Maze Runner, Insurgent), Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy, Spy), Vanessa Marshall (Metal Gear Solid 2, Star Wars Rebels), a William Salyers (Mass Effect 3, Sunset Overdrive).

Hra Halo 5: Guardians bude dostupná od 27. októbra exkluzívne pre Xbox One. Predobjednávky a ďalšie podrobnosti nájdete na www.xbox.com/halo.

Viac o HUNT the TRUTH

Nové epizódy HUNT the TRUTH začali vychádzať tento týždeň, konkrétne v utorok 22.9. a štvrtok 24.9., ďalšie epizódy budú vychádzať každý utorok až do 27. októbra na stránkach huntthetruth.tumblr.com, iTunes Podcasts a Soundcloud.

Okrem toho, že prvá séria HUNT the TRUTH bola jednotkou v rebríčku podcastov na iTunes v kategórii Video Games, vyšplhala sa aj na prvú priečku v rebríčku Games & Hobbies a na 16. priečku v rebríčku všetkých podcastov. Bola takisto ocenená bronzovou cenou CLIO v audio kategórii Streaming/Sťahovateľný obsah

Značky: