Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tím českého a slovenského Xeroxu najnovšie posilní Otto Menzel, a to na pozícii „Indirect Sales Director“. Menzel má bohaté profesijné skúsenosti v oblasti ICT: posledných 15 rokov svojej profesijnej kariéry strávil v spoločnostiach Dell Computer, Telefónica O2 a HTC/TCCM.

V Dell Computer a Telefónica O2 mal na starosti segment veľkých, stredných firiem a strategických zákazníkov. Do Xeroxu prichádza priamo z HTC/TCCM, kde strávil štyri roky na pozícii Regionálneho riaditeľa pre strednú a východnú Európu. Región východnej Európy sa pod jeho vedením stal najrýchlejšie rastúcim regiónom vôbec. Menzel spravoval 21 trhov v strednej a východnej Európe. Viedol 11 lokálnych country manažérov, divíziu centrálneho marketingu a logistiky. Do jeho kompetencií patril aj strategický manažment, operatívne riadenie, správa obchodných kanálov, koordinácia marketingu, predaja, logistiky a distribúcie prémiových značiek. Do Xeroxu prináša mnoho cenných skúseností nielen z Českej republiky, ale aj zo zahraničia.

„Otto je pre nás vítanou posilou, ktorá nám pomôže rýchlejšie dosiahnuť vytýčené ciele. Prináša so sebou bohaté skúsenosti. Som veľmi rada, že ho môžem privítať na palube,“ povedala Veronika Brázdilová, generálna riaditeľka Xerox Česká a Slovenská republika.  Otto Menzel bude v Xeroxe ČR zodpovedný za riadenie oddelenia nepriameho predaja (distribútorské a subdistribútorské siete) a divíziu papiera. Rovnako bude stáť na čele niekoľkých strategických projektov.

Značky: