Dočkáme sa ďalšieho prírastku do série Xiaomi 12?

Zmienka o tomto zariadení bola odhalená v oficiálnej čínskej databáze, čo naznačuje, že čínska spoločnosť je tento rok pri chuti a plánuje uviesť ďalšieho zástupcu série Xiaomi 12. Aj keď už skôr sa objavili správy, že táto séria by mala byť skutočne veľká, teraz sa na scéne objavilo zariadenie, ktoré má celkom nové modelové označenie. To nie je zhodné so žiadnym očakávaným prírastkom tejto série a dokonca ani s modelom Xiaomi 12 Ultra.

Portál Notebookcheck informuje, že by mohlo ísť o väčší variant už predstaveného modelu Xiaomi 12 Pro, ktorý má rozmery 163,6 × 74,6 × 8,2 mm. Zdá sa, že spoločnosť Xiaomi tento rok na seba upriamuje pozornosť aj tým, že sa snaží neustále rozširovať ponuku smartfónov série Xiaomi 12.

Zdroj: TOUCHIT.sk
Displej na Xiaomi 12 Pro s aplikáciou pre slúchadlá Xiaomi Buds 3T Pro

Na základe certifikácie a označenia Xiaomi 2207122MC je zrejmé, že tento model vychádza z modelu 12 Pro a je predbežne označený ako Xiaomi 12 Pro Max, hoci v hre sú aj označenia 12M alebo 12T. 

Očakávame, že tento smartfón bude predstavený v druhej polovici roka 2022. Zatiaľ však nie je známe, aké zmeny sú pre neho pripravené, a akú pridanú hodnotu ponúkne.

Zdroj: Notebookcheck

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.