K očakávanému modelu Mix Fold 3 sa pripojí aj extra veľký tablet Mi Pad 6 Pro Max a nástupca náramku Smart Band 7.

Spoločnosť Xiaomi iba včera potvrdila, že 14. augusta predstaví nový skladací telefón Mix Fold 3, ktorý by mal ponúknuť nový zážitok z používania skladacích zariadení. Údajne sa tak stane kvôli novému pántu a flexibilnému displeju. Počas udalosti, so začiatkom o 13:00 nášho času, by však mali tento skladací telefón sprevádzať aj ďalšie dve nemenej zaujímavé zariadenia. Portál GSMArena informuje, že okrem telefónu Mix Fold 3 bude predstavený aj Android tablet Xiaomi Pad 6 Pro Max s až 14-palcovým displejom a fitness náramok Band 8 Pro.

Xiaomi chce v prípade skladacieho modelu Mix Fold 3 priniesť všestrannú vlajkovú loď bez nedostatkov. Zároveň by malo ísť o zariadenie, ktoré definuje nový štandard pre skladacie displeje. Rozhodne zaujme aj nový tablet. Tento 14-palcový gigant od Xiaomi bude vybavený IPS LCD displejom s obnovovacou frekvenciou až 144 Hz. Vo výbave tohto tabletu sa objaví čipová sada Snapdragon 8+ Gen 1, ktorá sa nachádza aj v tablete Xiaomi Pad 6 Pro. Očakáva sa, že tablet dostane až 12 GB RAM.

Hoci ani o tablete nie sú dostupné žiadne podrobné informácie, tak o náramku Band 8 Pro nevieme vôbec nič. Jedinou verejne známou informáciou je jeho dizajn, ktorý sa objavil na plagáte. Zdá sa, že nová generácia bude dizajnovo prepracovanejšia ako model Band 7 Pro, ktorý bol predstavený v júli minulého roka.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.