Dostupné by malo byť globálne.

Smartfóny zo série Xiaomi 14 po svojom čínskom predstavení pútajú pozornosť fanúšikov značky. Iba pred pár dňami boli dokonca predstavené viaceré modely telefónov POCO aj Redmi, avšak nové informácie z portálu MySmartPrice prezrádzajú informácie o zaujímavom príslušenstve, ktoré tento model dostane. Pripomeňme si ešte, že modely série Xiaomi 14 budú na globálnom trhu predstavené už koncom februára

Xiaomi 14 camera kitZdroj: MySmartPrice

V tejto súvislosti sa objavili informácie, že aj Xiaomi 14 Ultra získa sadu fotoaparátu, ktorá slúži ako externá batéria, čo naznačuje certifikačný úrad 3C. Táto sada bola spozorovaná s maximálnym výstupom 5 V a 1 500 mA, čo zároveň naznačuje, že bude fungovať aj ako externá batéria. Táto možnosť pri predchádzajúcej verzii pre Xiaomi 13 Ultra nebola dostupná. 

Sada fotografického príslušenstva pre Xiaomi 14 Ultra má modelové označenie 2402CPS69C. Nie je však žiadnym prekvapením, že predajné balenie nebude obsahovať nabíjací adaptér. Prvé štyri čísla modelu zároveň naznačujú, že predaj tohto príslušenstva bude spustený už vo februári, čo je v súlade s očakávaným globálnym uvedením série Xiaomi 14, ktorého súčasťou má byť aj model Xiaomi 14 Ultra.

Na druhej strane nie je známe, na ktorých “globálnych”  trhoch bude tento telefón dostupný.

Xiaomi 14 Ultra:

Zdroj: MySmartPrice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.