Dátum konania konferencie bol zdieľaný samotnou spoločnosťou.

Aktuálne však nemáme presné informácie o tom, aké produkty budú na udalosti odprezentované. Portál GSMArena pritom uvádza, že udalosť bude trvať viac ako hodinu.

Podujatie bude naživo vysielané 15. septembra od 14:00 CET prostredníctvom YouTube, Twitteru a Facebooku. Xiaomi údajne predstaví svoje „najzaujímavejšie nové produkty vo svojom portfóliu„, takže je zrejmé, že spoločnosť sa pripravuje predstaviť viacero noviniek. Iba pred pár dňami bol pritom predstavený vlajkový model Mix 4 a tablet Pad 5. 

Keďže doteraz nemáme oficiálne vyjadrenie spoločnosti, tak sa môžeme iba domnievať, čo Xiaomi plánuje v polovici septembra predstaviť. Najnovšie správy tvrdia, že ani predstavenie série Mi 11T nie je ďaleko.

Séria Mi 11T so 120 W nabíjaním by tak bola predstavená v takmer rovnakom termíne, v akom sme spoznali aj sériu Mi 10T. Tá bola na trh uvedená 30. septembra 2020, takže je vysoko pravdepodobné, že naša dedukcia je správna. 

Keďže presne nevieme, čo sa Xiaomi chystá predstaviť, môže ísť o hocičo od skladacieho telefónu až po inteligentný televízor. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.