Čínska spoločnosť iba nedávno predstavila sériu Xiaomi Mi 10. 

Počas predstavenia však chýbal jeden model, čo mohlo naznačovať, že sa tentokrát s ním nepočíta. Vyzerá to tak, že edícia Explorer s priehľadnou zadnou stenou sa nakoniec dočká svojho uvedenia. Počnúc modelom Xiaomi Mi 8, spoločnosť uviedla na trh priehľadnú verziu aj pre ďalšie dve nasledujúce generácie. 

Mohli sme tak vidieť modely Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Xiaomi Mi 9 Premier Edition atď. Aktuálna generácia Xiaomi Mi 10 zatiaľ nemá v ponuke priehľadnú zadnú stenu. Najnovšie však marketingové oddelenie spoločnosti Xiaomi zverejnilo fotografie priehľadnej verzie Xiaomi Mi 10, čo dáva nádej na jej predstavenie.

Xiaomi Mi 10 Explorer, Zdroj: GizChina

Xiaomi Mi 10 Explorer Edition, Zdroj: GizChina

Po zverejnení obrázkov mnohí fanúšikovia žiadajú Xiaomi, aby vydalo priehľadnú verziu Mi 10. Niektorí používatelia tiež požiadali o popredajný servis čo znamená, že niektorí používatelia by pravdepodobne chceli zameniť svoje klasické Mi 10 za transparentnú verziu Explorer Edition.

Xiaomi Mi 10 Explorer Edition, Zdroj: GizChina

Priehľadná verzia Xiaomi Mi 10 odhaľuje fotoaparát, blesk, batériu a cievku na bezdrôtové nabíjanie. Zobrazuje tiež dvojvrstvový tepelne vodivý grafit pokrývajúci celú základnú dosku.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10 a Mi 10 Pro oficiálne: Nový kráľ mobilnej fotografie je tu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.