Očakávame veľmi zaujímavú cenu.

Vieme, že Xiaomi  by malo v najbližších dňoch predstaviť nový model série Mi 10, ktorý bude vybavený čipsetom Snapdragon 870. Pred niekoľkými hodinami to aj samotná spoločnosť oficiálne potvrdila. Nový telefón ponesie označenie Xiaomi Mi 10S a predstavený bude 10. marca.

Zariadenie bude obsahovať 108 Mpx fotoaparát, a zatiaľ čo zostava vyzerá rovnako ako pri modeli Mi 10 Ultra, sú viditeľné rozdiely, ktoré prezrádzajú, že nejde iba o rebrandovaný telefón s novou výbavou.

Zostava fotoaparátov Mi 10S bude obsahovať štyri objektívy, pričom hlavný fotoaparát bude mať 108 Mpx. K dispozícii je aj duálny LED blesk, pričom zariadenie nemá periskop, takže očakávať môžeme jeden širokouhlý, ultraširokouhlý, makro a hĺbkový fotoaparát.

Veríme, že displej bude využívať Amoled technologiu so zabudovaným skenerom odtlačkov prstov, pretože čítačku nie je vidieť na žiadnej inej časti smartfónu. V displeji sa bude nachádzať aj otvor pre selfie kameru, ktorý sa bude nachádzať na ľavej strane.

Xiaomi Mi 10S bude mať spomínaný čipset Snapdragon 870 a 5 000 mAh batériu s 33 W rýchlym nabíjaním. Viac detailov sa dozvieme už túto stredu.

XiaomiMi 10s

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: PlayFulDroid

Prečítajte si aj:

Android Auto dostáva funkciu, na ktorú sme všetci čakali

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.