Tieto dva smartfóny sa tešia veľkému záujmu leaksterov.

Keďže sú nástupcami veľmi populárnych modelov Mi 9T a Mi 9T Pro z minulého roka, veľa sa od nich očakáva. Pred pár dňami sa objavila správa, ktorá naznačovala možnú cenu modelu Pro. Na obrázku sa nachádzala cena 699 eur. Pre veľa fanúšikov značky to mohlo byť aj sklamanie, pretože cena bola pomerne vysoká. Dnes však túto pár dní starú správu vyvracia nová, ktorá tvrdí, že cena Mi 10T bude 499 eur, zatiaľ čo Mi 10T Pro by sa mal predávať za 599 eur.

Xiaomi Mi 10T Pro

Zdroj: Giga

Je to teda o celých 100 eur nižšia cena, ktorá je veľmi konkurencieschopná aj voči pripravovanému modelu OnePlus 8T, ktorý by mal byť približne o 100 eur drahší.

Cena ďalšieho modelu z radu – Mi 10T Lite by sa mala pohybovať na úrovni 329 eur. O tomto modeli nemáme zatiaľ dostatok informácií a v únikoch sa objavuje iba sporadicky. Základný model Mi 10T Pro s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom sa bude predávať za cenu 599 eur, no model s 256 GB úložiskom a 8 GB pamäte RAM bude o 50 eur drahší. Do ponuky by mali prísť aj viaceré zaujímavé farebné vyhotovenia. 

Uvedenie týchto modelov už nie je ďaleko.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

WhatsApp: Táto funkcia zmení pohľad na používanie aplikácie

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.