Očakávaný dátum predstavenia potvrdzujú stránky Amazonu.

Už niekoľko dní vieme, že predpokladaný dátum predstavenia modelu OnePlus 8T by mal byť 14. októbra, čo najnovšie potvrdila aj indická divízia Amazonu, vrátane detailov a ďalších technických parametrov. OnePlus v súčasnosti spustilo na stránkach Amazon India kvíz s OnePlus 8T. Letmý pohľad na podstránku s podmienkami súťaže odhalí 14. október ako posledný dátum zapojenia sa do súťaže a pravdepodobný dátum uvedenia telefónu. Ďalej sa spomína aj základná verzia zariadenia, ktorá do svojej výbavy dostane 8 GB pamäť RAM.

OnePlus 8T

Zdroj: GSMArena

Očakáva sa, že OnePlus 8T už nebude sprevádzať model s prívlastkom Pro. Toto zariadenie prinesie 120 hz Amoled displej s uhlopriečkou 6,55-palca a identický dizajn prednej steny ako model OP 8. Novinka však zaznamená vylepšenie selfie fotoaparátu, ktorý tentokrát dostane až 32 Mpx rozlíšenie. Pod kapotou sa objaví Snapdragon 865, ktorý bude spárovaný s 8 / 12 GB RAM a 128 / 256 GB úložiskom.

OnePlus 8T

Zdroj: GSMArena

Zostava fotoaparátov bude združená v obdĺžnikovom výreze. Hlavný fotoaparát bude mať rozlíšenie 48 Mpx, pričom ultraširokouhlý 16 Mpx. Túto dvojicu bude dopĺňať makro fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx a 2 Mpx senzor na meranie hĺbky. Telefón vraj dostane 4 500 mAh batériu s podporou 65W rýchleho nabíjania Warp Charging.

OnePlus 8T bude na trh uvedený spolu so slúchadlami OnePlus Buds Z TWS. Celá akcia sa bude konať online s prvkami AR, ktoré sme mohli vidieť už pri predstavení modelu OnePlus Nord.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

6× najlepšie smartfóny do 550 EUR (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.