Aktualizácia opravuje veľké množstvo chýb.

Xiaomi Mi Box S je šikovné zariadenie, ktoré dokáže spraviť z klasického televízora inteligentný. Táto malá Android TV krabička od čínskej spoločnosti dokáže prehrávať 4K HDR obsah rýchlosťou až 60 snímok za sekundu a má zabudovaný aj Chromecast, takže zrkadlenie obrazovky smartfónu je veľmi jednoduché. Vďaka stabilnej aktualizácii systému Android 9 Pie, ktorá sa začala postupne rozširovať, je teraz zariadenie ešte atraktívnejšie.

xiaomi mi box s

Xiaomi Mi Box S

Prvá verejná beta verzia systému Android Pie pre zariadenie Mi Box S prišla ešte v novembri 2019. Xiaomi následne vydalo niekoľko ďalších beta verzií a neskôr sa spoločnosť rozhodla označiť tretiu beta verziu (zostava 2231) počas januára 2020 ako stabilnú aktualizáciu systému Android 9 Pie. Spoločnosť však musela zastaviť zavádzanie týchto aktualizácií z dôvodu viacerých chýb, ktoré boli hlásené používateľmi.

Následne bolo vydaných niekoľko ďalších beta verzií a v týchto dňoch by už malo byť všetko v poriadku a spoločnosť vydáva ďalšiu stabilnú aktualizáciu systému Android Pie vo forme zostavy 2604.

xiaomi mi box s

Xiaomi Mi Box S aktualizácia na Android 9 Pie

U nás v redakcii túto šikovnú krabičku takisto používame. Včera vo večerných hodinách sme najnovšiu OTA aktualizáciu obdržali a nainštalovali. Aktualizačný balíček má 654 MB a obsahuje veľké množstvo opráv a vylepšení, vrátane bezpečnostnej záplaty k 5. marcu 2020.

Pre skontrolovanie dostupnosti aktualizácie použite túto cestu: Nastavenia – Predvoľby zariadenia – Informácie – Aktualizácia systému.

Zdroj: Vlastné / XDA

Titulný obrázok: Xiaomi Planet

Prečítajte si aj:

Vzdelávanie (aj hravou formou) detí počas karantény: Tipy pre všetkých rodičov a deti

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.