Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 39. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Android Auto vo verzii 12.9 je dostupné pre všetkých

Android Auto šikovne prepája smartfóny so systémami vozidiel bez výraznej straty používateľského komfortu. Google sa snaží presadzovať aj systém Android Automotive, ktorý vo svojej najnovšej verzii prináša viaceré vylepšenia. Viaceré novinky už pred približne dvomi týždňami priniesla aj verzia Android Auto 12.9. V tom čase bola dostupná iba pre beta testerov, avšak teraz je oficiálne k dispozícii pre všetkých používateľov. Android Auto je zároveň čoraz bližšie k ďalšiemu významnému míľniku, ktorým bude verzia Android Auto 13.0.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Telekom pridal dva nové benefity, ktoré si môžete aktivovať, ak ste v skupine Magenta 1

Telekom od 1. marca 2024 ponúka vynovený program Magenta 1, ktorý je určený každému, kto má od tohto operátora viac služieb – mobilné, pevné, TV. V takomto prípade môžete získať zľavu vo výške 10 % z faktúry alebo benefity vo výške 20 % z faktúry.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Xiaomi MIX Flip je v predaji oficiálne aj na Slovensku, takáto je cena

Berlínske predstavenie noviniek neprinieslo na trh len modely zo série Xiaomi 14T. Okrem nich sa ukázali aj ďalšie produkty, ako napríklad dlhoočakávaný model Xiaomi MIX Flip. Ide o prvý smartfón so skladateľným displejom flipového typu spoločnosti, pričom okrem Číny bude v predaji aj u nás. Navyše sa bude predávať v dvoch farebných prevedeniach a cena nakoniec nie je taká vysoká. V porovnaní s konkurenciou to ale bude mať ťažké.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Veľké zľavy na slúchadlá a reproduktory JBL

Akcia Back to School prináša špeciálne ceny na špičkové produkty z kategórií slúchadiel, úplne bezdrôtových slúchadiel, reproduktorov, ale aj slúchadiel pre gaming. Akcia trvá do 30. 9. 2024, preto sa treba poponáhľať a využiť zľavy až do 30 %. Vybrali sme niekoľko zaujímavých modelov, plnú ponuku nájdete na stránke Back to School.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Samsung Galaxy S24 FE je na svete. Poznáme cenu a možnosti jej zníženia

Samsung predstavil Galaxy S24 FE ako lacnejšiu verziu prémiového radu S. A naozaj je to lacnejší telefón, aj keď nie lacný a vyzerá skutočne prémiovo.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Amazfit pripravuje veľkú zmenu mobilnej aplikácie Zepp pre smart hodinky. Takto bude vyzerať

Hodinky značky Amazfit sa tešia veľkej obľube medzi používateľmi zo Slovenska a Česka, ale aj na celom svete. Dôvodom je najmä atraktívny pomer cena/dizajn/funkcie, vďaka čomu Amazfit už niekoľko rokov okupuje popredné miesta, pokiaľ zvažujete kúpu smart hodiniek v cene do 100, 200 a 300 eur.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: