Pozrite si obrázky prednej strany a predajného balenia pripravovaného skladateľného telefónu.

Spoločnosť Samsung iba nedávno predstavila dve nové skladateľné zariadenia Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5. Keďže ani konkurencia nespí, tak čoskoro by mali byť na trh uvedené skladačky od Oppo, OnePlus alebo napríklad aj Xiaomi. Hoci o modeli Xiaomi Mix Fold 3 nie je počuť tak často, ako o iných skladačkách, je potrebné mať na pamäti, že aj v tomto prípade pôjde o model, ktorý bude patriť k tomu najlepšiemu, čo sa bude dať v tomto segmente zohnať.

Xiaomi Mix Fold 3 bude predstavený už tento mesiac, pričom na internete sa objavili fotografie externého displeja a maloobchodného balenia. Portál GSMArena informuje, že fotografie boli zverejnené na čínskej sociálnej sieti Weibo. Fotografie prezrádzajú, že vonkajší displej bude mať na pravej strane zahnutý displej a vycentrovaný otvor pre selfie kameru.

V súvislosti s novou skladačkou od Xiaomi sa objavili aj správy o spustení novej továrne Smart Factory, ktorej prvým vyrábaným modelom bude práve Mix Fold 3. Na základe vyjadrení sa zdá, že došlo k mnohým vylepšeniam, pokiaľ ide o výrobné systémy, aby sa zabezpečilo, že Mix Fold 3 bude tenší a zároveň pevnejší. Súčasťou výbavy pripravovanej novinky bude aj systém štyroch fotoaparátov, ktorý bude vyrobený v spolupráci so spoločnosťou Leica.

Xiaomi pre Mix Fold 3 pripravilo širokouhlý a ultraširokouhlý fotoaparát, ako aj dva teleobjektívy. Niektoré z nich ponúknu aj optickú stabilizáciu. Ani teraz však nie je jasné, či Mix Fold 3 bude dostupný na globálnom trhu. Preto sa zdá, že aj ďalší zástupca série skladateľných telefónov spoločnosti Xiaomi bude exkluzívne dostupný iba pre Čínu.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.