Línia Pocophone sa vyznačuje vysokým výkonom za rozumnú cenu.

Xiaomi v týchto dňoch odštartovalo predaj jedného zo svojich najnovších kúskov Pocophone F1. Jedná sa o špeciálnu líniu, respektívne skôr značku smartfónov, ktoré majú vynikať vysokým výkonom, no zároveň sa budú predávať za rozumnú cenu. Za štyri stovky vie tak ktokoľvek získať smartfón s procesorom Snapdragon 845, 8GB RAM a 128 GB úložného priestoru. Ďalšie parametre smartfónu sú taktiež lákavé.

Predaj Pocophone F1 začal na obed a už za menej ako 5 minút spoločnosť predala minimálne 68 tisíc kusov. Keďže však počet predaných zariadení usudzujeme na základe zverejneného obratu, tak počet predaných kusov v prípade lacnejšieho modelu by mohol byť až 100 tisíc. Reálny počet predaných zariadení sa pohybuje medzi týmito dvoma číslami.

V pondelok sa očakáva začiatok predaja Pocophone F1 v Európe vrátane Slovenska. V ponuke by mali byť dve verzie, jedna s internou pamäťou 64 GB a druhá väčšia so 128 GB pamäte. Cena modelu s menšou pamäťou je aktuálne určená na 359 eur, pričom dvojnásobná pamäť stojí len o 40 eur viac.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Pocophone F1: Pozrite si dlhý zoznam krajín, v ktorých sa bude novinka predávať

Značky:

Komentáre sú uzavreté