Novinky budú v predaji aj na Slovensku.

Xiaomi predstavilo na globálnej tlačovej konferencii viacero noviniek – smartfóny radu Xiaomi 13, hodinky Watch S1 Pro a takisto aj novú kolobežku Electric Scooter 4 Ultra a slúchadlá Buds 4 Pro. Všetky novinky budú v predaji na Slovensku, pričom kolobežka a slpchadlá sa dostanú na náš trh v apríli.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra je prvá kolobežka od Xiaomi so systémom dvojitého odpruženia. Disponuje aj zvýšenou výškou podvozku a väčším 10-palcovými pneumatikami, ktoré sú odolné voči prepichnutiu a samotesniacimi pneumatikami.

Kolobežka dosahuje rýchlosť až 25 km/h a dokáže zdolávať svahy so sklonom až 25 %. Maximálny výkon je 940 W, dojazd je 70 km. Electric Scooter 4 Ultra má maximálnu nosnosť až 120 kg, plošinu o veľkosti 880 cm² a rozšírenú rukoväť s dĺžkou 490 mm. Kolobežka disponuje odolnosťou voči vode a prachu na úrovni IP55.

Xiaomi Buds 4 Pro

Buds 4 Pro sú najnovšie slúchadlá od Xiaomi s vylepšenými funkciami TWS a vyladeným dizajnom. Podporujú technológiu LDAC pre bezdrôtový prenos dát rýchlosťou až 990 kb/s a bitovú hĺbku až 32 bitov spolu s podporou bezdrôtového zvuku Hi-Res Audio. K dispozícii je tiež aktívne potlačenie hluku na úrovni až 48 dB, čo je o 1 dB viac v porovnaní s Huawei FreeBuds Pro 2. K dispozícii je tiež podpora priestorového zvuku.

Xiaomi Buds 4 Pro majú výdrž až 9 hodín na jedno nabitie, resp. až 38 hodín pri použití nabíjacieho puzdra. Nechýba podpora pre bezdrôtové nabíjanie a pripojenie k dvom zariadeniam súčasne.

Slúchadlá aj kolobežka sa dostanú na Slovensku do predaja v apríli. Ceny produktov pre náš trh neboli zatiaľ oznámené.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit